Кой се страхува от малка повреда в стар гардероб?Със сигурност

...
Кой се страхува от малка повреда в стар гардероб?Със сигурност
Коментари Харесай

Цялата рокля на Тейлър Суифт, която се съблече по време на концерт, доказва, че тя може да го направи с повреда в гардероба

Кой се опасява от дребна щета в остарял дрешник?

Със сигурност не Тейлър Суифт, която без изпитание се оправи с технически проблем което я наложи да смъкна роклята си по време на акустичната секция на нейното шоу на Eras Tour на 19 май в Стокхолм, Швеция.

След като видя, че част от звуковото устройство, прикрепено към тоалета й, се е „ разкопчало “, Певицата на " Fortnight " сподели на тълпата във видео, оповестено в TikTok на 20 май, " Просто говорете между тях. "

Следвайки инструкциите, Тейлър седна на пейката за пиано и разкопча цялата си омбре рокля в наследник цвят в опит да направи корекции, разкривайки комплекта си с черни и златни блясъци изпод, който носеше по време на предходния Отдел „ Измъчени поети “ ерата на шоуто. Когато и това не проработи, един от членовете на екипа й дойде на сцената, с цел да й помогне.

Естествено, почитателите, присъстващи на концерта в Стокхолм, бяха изненадани от неочакваното унищожаване на роклята, като един участник на концерта чу да п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР