Кой разреши да се осъществява пътнически превоз на деца през

...
Кой разреши да се осъществява пътнически превоз на деца през
Коментари Харесай

Пътен експерт: Кой разреши да се осъществява пътнически превоз на деца през нощта?

" Кой позволи да се реализира пътнически транспорт на деца през нощта? По закона за автомобилните транспорти това е неразрешено. Кой позволи на колите от кариерата да се включват на скоростния път? Трябва да им се създадат отбивни направления. Целия регион е запрашен ", сподели той. 

По думите му возилата от кариерата ръсят пепел и инертна маса. " Наслоилият се прахуляк, подправен със ситния дъждец и е образувал тъничък кино пласт на пътната настилка. Той ще има значение при определяне на аргументите ", разяснява специалистът.

Георгиев попита какво обезопасяване има на този скоростен път. По думите му искарата за огъня може да пристигна както от мотора, по този начин и от акумулатора. 

Той отхвърли версията заспиване, в случай че водачът е спирал неотдавна на бензиностанция и добави, че е могло да се преспи преди да се тръгне на път.

От своя страна специалистът по пътна сигурност Диана Русинова съобщи, че бездействието на изпълнителният шеф на Автомобилна администрация е довело до тежки пътни случая това лято. " Ако този човек има геройство, още през днешния ден да си подаде оставката. Има инструкция, която задължава транспортните средства, които имат тахограф след 12 ч. да почиват на всеки три часа. Това не е транспонирано в България. Не се реализира надзор по повод към претрупаните коли ", изясни тя.

Русинова желае оставката на дирекция " Пътна сигурност " към АПИ. " От години няма маркировка в сектора. Години наред не реагира никой за противозаконното включване от кариерата ", акцентира тя. И прикани президентът да инициира без значение следствие.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР