Кой позволи на Зияд Ел Масри да окупира целия паркинг

...
Кой позволи на Зияд Ел Масри да окупира целия паркинг
Коментари Харесай

Кой позволи на Зияд Ел Масри да окупира цял паркинг в ж.к. Лазур?

Кой разреши на Зияд Ел Масри да окупира целия паркинг пред клиниката си? Този въпрос задават все по-настойчиво гневни бургазлии, живущи в ж.к. " Лазур ", увери се кореспондент на Burgas24.bg.
" Това е ежедневното положение на паркинга - по 7-8 коли на поликлиника " Ел Масри ", при налични едвам три места за живущите в блока + едно инвалидно място. Но това е ситуацията, когато има болница в комплекс сред жилищни блокове!!Освен това заемат и двете паркоместа, които са в профил на същия блок! Общо взето едва ли и един от живущите в блока може да се възползва от този паркинг ", споделя бургазлийка в групата за нередности и сигнали " Нещата, които ме нервират ".
Внимание на казуса се обърна на няколко пъти и на съвещанията на локалния парламент. По време на последната сесия стана ясно, че ливанецът има шест абонаментни места, издадени от община Бургас. Друг е въпросът кой е разрешил едно лице да окупира шест паркоместа в гъсто обитаема зона и за какво клиниката не употребява личния си под земята паркинг.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР