Кой от нас не се е сблъсквал с този неприятен

...
Кой от нас не се е сблъсквал с този неприятен
Коментари Харесай

Отървете се от болките в гърлото с тези ПРИРОДНИ средства

Кой от нас не се е сблъсквал с този противен проблем – болното гърло? Когато това е съпроводено от мощни болки, е извънредно неприятно и даже ни въздейства на спокойния сън. Много хора бързат да прибегнат до медикаменти, само че в действителност може да излекувате болното гърло доста бързо и елементарно – благодарение на билки.

В тази публикация ще разгледаме кои са най-ефикасните естествени средства за възпалено гърло.

Отвара от билки

Един от най-ефикасните и лесни способи да се справите с болката е да си извършите запарка, която или да пиете или да употребявате като гаргара.

За да извършите това, можете да употребявате разнообразни билки с антисептични, антибактериални и противовъзпалителни свойства. Необходимо е да се вземат 1-2 чаени лъжички от цвят невен, към който да се прибави 250-300 мл вода. Оставете да заври и по-късно да престои 5 минути. Изплаквайте гърлото с топла запарка до 5-8 пъти дневно.

Не по-малко известна е отварата от лайка, която се приготвя по сходен метод на предходната. Изплакнете възпалено гърло с лайка минимум 5 пъти дневно. Между другото, тази запарка може и да се пие, доста е приятна на усет



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР