Кой не обича криминални мистерии? А какво по-добро от мистерия

...
Кой не обича криминални мистерии? А какво по-добро от мистерия
Коментари Харесай

Ставаме свидетели на най-великото убийство досега – „Вижте как бягат“ през октомври

Кой не обича престъпни мистерии? А какво по-добро от тайнственост с убийства, разрастваща се на фона на една от най-известните мистерии с ликвидиране в света? Този октомври, единствено в кината, плеяда от звезди, отпред с носителите на „ Оскар “ Сам Рокуел, Сърша Ронан и Ейдриън Броуди, ще ни отведат в Лондон през 50-те години на ХХ в., където ще ни създадат очевидци на пленяващата „ whodunit “ комедия  Вижте по какъв начин бягат . Готови ли сте за най-великото ликвидиране до момента?

В лондонския Уест Енд подготовката за реализиране на киноверсия на сполучливата театрална пиеса Капан за мишки внезапно завършва, откакто фамозният, само че не изключително вежлив холивудски режисьор на кино лентата е погубен. Когато отегченият от живота контрольор Стопард (Сам Рокуел) и цялостната с сила новобранка служител на реда Стокър (Сърша Ронан) се заемат със случая, двамата потъват в осъществявания с редица чудатости свят на блестящо нечистия сценичен ъндърграунд и би трябвало да преодолеят своите крещящи разлики, с цел да съумеят разкрият килъра, преди да е станало прекомерно късно.

Вдъхновен от действителния триумф на Капан за мишки на именитата Агата Кристи, която е най-дълго играната режисура в света с над 27 хиляди представления,  Вижте по какъв начин бягат ловко комбинира истина и небивалица и ще предложи на феновете в киносалоните паметна тайнственост, гарнирана с извънредно интелигентно възприятие за комизъм и носеща неповторимата атмосфера на Лондон от 50-те.  

Режисьор на  Вижте по какъв начин бягат е носителят на БАФТА Том Джордж  (This Country), по сюжет на  Марк Чапъл ( Flaked ) . Освен Сам Рокуел, Сърша Ронан и Ейдриън Броуди, атрактивният актьорски състав включва Дейвид Ойелоуо, Рут Уилсън, Харис Дикинсън, Рийс Шиърсмит, Чарли Купъл, Пърл Чанда, Пипа Бенет-Уорнър, Шон Клифърд, Джейкъб Форчън-Лойд и други Продуценти са Деймиън Джоунс (The Iron Lady) и Джина Картър (Bright Young Things). 

Ставаме очевидци на най-великото ликвидиране до момента –  Вижте по какъв начин бягат от 21 октомври единствено в кината.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР