Кой не иска да е вечно млад и да изглежда

...
Кой не иска да е вечно млад и да изглежда
Коментари Харесай

Известна TV водеща шокира всички с тази новина СНИМКИ

Кой не желае да е постоянно млад и да наподобява добре? Но по какъв начин да стане това? Монасите, живеещи високо в планините на Тибет, може и да имат отговор на този безконечен въпрос.



Тя имат вяра, че човек има 12 енергийни центъра, които назовават „ вихри “. Благополучието, здравето, тежестта, умственото отношение и доста други неща зависят от скоростта на въртенето им. За да поддържат скоростта на тези „ вихри “, монасите създадоха редица извършения.

Тази жена е постоянно млада поради страшна болест! СНИМКИ

Това излиза наяве от статус в Instagram профила на една от най-известните и красиви съветски телевизионни водещи Лариса Вербицкая.



Можете ли да повярвате, че тя е на 59 години? Не, нали?

Историята на Жаклин е повече от феноменална! Никога няма да познаете на какъв брой години е й какво й се е случило (СНИМКИ)

„ От всичките извършения на тибетските монаси избрах най-простите, само че и ефикасни, които правят чудесна работа за мен. Повтарям всички извършения тридесет пъти”, споделя Вербицкая.



Красивата водеща показа нейния дребен утринен обред за безконечна младост, който включва девет лесни извършения.

Но в случай че желаете и вие да останете постоянно млади и да видите кои са тибетските практики, които Вербицкая следва, то посетете jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР