Кой направи Гала на маймуна? Това се питат зрители и

...
Кой направи Гала на маймуна? Това се питат зрители и
Коментари Харесай

Зверска подигравка: Кой направи Гала на маймуна! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Кой направи Гала на маймуна? Това се питат фенове и консуматори в мрежата през целия ден, откакто водещата се яви в ефира на " На кафе " в поразителен тип. Някои леко прекалиха, сравнявайки я с " бостанско чучело, което освен гаргите ще плаши, само че и ланшната годишна продукция ще върне ".

Да, не са доста уместни сходни намеци, само че русокоската съществено би трябвало да се сърди - първо на стилистите си, а след това и на самата себе си. Че първите са се изгаврили грубо с нея, е очевидно, само че къде й бяха на Гала очите и мозъка, че им разреши това?!

Виждате главата й и по-точно прическата, с която тя се яви в ефира. Косата й е завъртяна и хваната навръх нещото, което хората на диалект назовават " л@йно " и с което умерено вървят до магазина, само че не и пред хората, освен това в народен ефир.

Може би Гала си фантазира, че по този начин наподобява на Дженифър Лопес, която е една от най-големите последователки на " л@йното ", само че тя също се носи с него най-вече, когато е неглиже на улицата.

" Гала е просто смешна. Убедена съм, че някой от стилистите й има зъб и преднамерено й е предизвикал това. Милата, на нищо не приличаше през целия ден, само че кофтито е, че май даже не го осъзнаваше ", разясняват в нета.

Източник: Лупа.бг

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР