Кой му направи капана на Борисов?, запита Люба Кулезич. И

...
Кой му направи капана на Борисов?, запита Люба Кулезич. И
Коментари Харесай

Калин Тодоров: Борисов е между Сцила и Харибда*, между протеста и Пеевски

Кой му направи клопката на Борисов?, запита Люба Кулезич. И последва отговорът: Има една догадка, че е доста красива жена, жена на Бобоков. Това е сериозен кулуарен слух. Но България се разпадна от битката сред двата олигархична клана. Най-интересната догадка е, че го е направил Пеевски. Бойко стои сред митинга и тези дами. Борисов е сред Сцила и Харибда.
Борисов не може постоянно да лавира. От една страна митингът му споделя да прави по този начин, изиска оставки на трима министри - сигурността на България, парите и стопанската система. Но Харибда споделя, че няма да му ги дадат тези оставки.

Борисов е пореден медиен артикул. Най-добре го изрази Иван Кръстев. Той сподели, че Борисов идва не отляво или отдясно, а изпод. Човекът с филията мехлем, с ние сме елементарни и аз съм елементарен. Тази харизма я изгуби с пачките и кюлчетата злато. Поне Божков сподели, че Борисов има сред три и четири милиарда.

Българският народ мълчи оглушително, само че обстановката може да се промени за два часа, безапелационен е писателят в коментар за митингите.

Не се изживявам като огромен публицист. Аз съм политически публицист. За да схванат хората какво се случва, би трябвало да го схванат през делничните случки. Луканов споделя, че желае да сътвори власт на алените капиталисти. А Желю Желев съм го неглижирал в книгата, тъй като изпитвам благосклонности към него. Имам благосклонности към него, само че той е част от този проект, открехна за малко книгата си „ Зад завесата на демокрацията “ Калин Тодоров.

Той разяснява и дейностите на Кошлуков: Като приключва визитата на Борисов в Брюксел Българска национална телевизия пусна филм за Бай Ганьо. Тоест Кошлуков стартира да разгражда облика на Борисов и обръща палачинката, уточни той.

Когато мутрите се бият за пари, за мутрите камбаните бият в две черкви. Това важи освен за Васил Божков. Пеевски същ ще даде жертви и не може да излезе от тази обстановка, сподели още той.

За мен президентът Радев е шанс за България, само че е инцидентно събитие, сподели по адрес на президента Тодоров.

* Сцила и Харидба - в гръцката митология значи да избереш сред две несгоди

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР