Кой момент е най-подходящ за обръщане на нова страница и

...
Кой момент е най-подходящ за обръщане на нова страница и
Коментари Харесай

Вижте тези 7 секс обещания, които да изпълните през 2021-ва

Кой миг е най-подходящ за превръщане на нова страница и начало на нов живот? Новата година, несъмнено! Тя е превъзходен мотив да започнете на чисто. И да преосмислите половото си държание, да вземем за пример. Ние ще ви подскажем по какъв начин да го извършите. За да измененията съществено живота си и отношението на близките към вас, би трябвало да оставите нездравословните си привички в предишното и да си съставите лист от задания, които желаете да извършите през новата година. А за какво да не започнете от половия аспект? Представяме ви 7 полови обещания, които ще е потребно да си дадете за 2021-ва.

1. Приемете себе си
Неувереността в личната ни прелест постоянно става причина за намален интерес към нас от страна на противоположния пол. За да не става по този начин, би трябвало да обикнете себе си и тялото си – даже и супермоделите при по-обстоен оглед имат доста дефекти. Освен това сексолозите са на мнение, че за мъжа няма нищо по-секси от голото тяло, а всичките му дефекти остават на назад във времето.

2. Избирайте си деликатно сътрудниците
Психолозите ни поучават да бъдем по-придирчиви и да не се хвърляме на врата на първия срещнат. С други думи, в случай че желаете най-много семейство и непоклатимост, не си заслужава да се съгласявате на отворена връзка или другарски секс. Слушайте сърцето си, ценете и уважавайте себе си.

3. Не се съгласявайте на неща, които не ви доставят наслаждение
Не правете в леглото неща, които са неприемливи за вас или не са ви приятни. Това е вашето тяло, вашият живот – по тази причина можете да откажете секс във всеки един миг. Ако пък решите да пробвате нещо ново, първо се уверете, че в действителност можете да имате цялостно доверие на колегата.

4. Не лъжете себе си и колегата
Ако внезапно ви се прииска да поощрите колегата, който се пробва да ви достави наслаждение, само че все не съумява, недейте да симулирате оргазъм. Повярвайте ни, това няма да докара до нищо положително. Следващия път, когато сътрудникът повтори същите дейности, а вие не изпитате нищо, той ще упрекна единствено вас в неуспеха на акта – нали той е направил всичко вярно? По-добре обсъдете намерено какво ви харесва и какво ви предизвиква дискомфорт. 5. Осъществете най-малко една своя полова фикция Дори в случай че до момента не сте обсъждали с колегата си половите си мечти, които постоянно изплуват в подсъзнанието ви, време е да съберете кураж и да си признаете правичката. Разкажете намерено какво ви възбужда – може сътрудникът ви да си мечтае за същото.

6. Пробвайте ролеви игри
Сексолозите настояват, че най-бързият и елементарен метод да подобрите и разнообразите връзката си е да изиграете с колегата една ролева игра. Обсъдете авансово какво ви харесва и дерзайте! Ако още не сте подготвени за костюми и превъплъщения, започнете от зарчета, на които да се падат разнообразни пози, сексуален туистър или настолни игри от вида на „ Парти в леглото “.

7. Съберете храброст да влезете в сексшоп
Ако до ден сегашен не сте прекрачвали прага на сходен магазин, през новата година е време да го извършите. Влезте и вижте какъв брой забавни неща можете да си купите. Ако свенливостта все по този начин надвива, започнете от онлайн-сексшоп.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР