Кой ли би предположил, че продължението на сериала Сексът и

...
Кой ли би предположил, че продължението на сериала Сексът и
Коментари Харесай

Компанията, която загуби пари заради Просто ей така

Кой ли би предположил, че продължението на сериала " Сексът и градът " ще стане причина за използване на някои от хватките на спешния маркетинг за една компания? Става дума за производителите на велоергометри и други спортни уреди Peloton.

В петък, 10 декември, акциите на компанията ненадейно означиха 5 % спад спрямо нормалната им цена.

А каква е връзката с " Просто ей по този начин " ли? Предната вечер излязоха първите два епизода от новия сериал на НВО, като още в края на първия станахме очевидци на фрапантен поврат, който ни лиши от един от един от главните персонажи в него.

Следват спойлери, не четете, в случай че планирате занапред да гледате сериала.

След подготовка на апарат на Peloton, брачният партньор на Кари Брадшоу Тузаря (Крис Нот) получи сърдечен апарат, след което умря на път за банята. Което, несъмнено, е обяснението за срутва на акциите на компанията.

Тя обаче съумя да реагира стремително на рецесията и едвам два дни по-късно пусна 30-секундна нова реклама. В нея виждаме Крис Нот дружно с екранната си треньорка от " Просто ей по този начин ", удовлетворени след тренировката. " Просто ей по този начин той е жив, " е слоганът на рекламата, озвучена от Райън Рейнолдс.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР