Кой казва, че от бързите храни се дебелее? Всички! Но

...
Кой казва, че от бързите храни се дебелее? Всички! Но
Коментари Харесай

Американец отслабна, след като 3 месеца яде само в закусвалня за бързо хранене

Кой споделя, че от бързите храни се дебелее? Всички! Но един американец съумя да потвърди тъкмо противоположното.

В продължение на три месеца Тайлър Маринели от Паркланд, Флорида е консумирал само бързи закуски, предлагани от веригата заведения за хранене Chipotle... и измършавял. За невероятните резултати, които е постигнал, описа самият той пред изданието Men's Health.

С тази "диета " Тайлър съумял да смъкна 9 кг. Всеки ден той приемал храна през 8 часа в денонощието, а през останалите 16 - гладувал. Причината за това била, че се придържал към правилата на диета — разпределял порциона си на правилото 40% въглехидрати, 40% белтъчини и 20%мазнини за ден.

"Знаех, че в случай че хапвам единствено кокошка, ориз или боб, ще мога да ги включа в диетичния си проект и да продължа да смъквам тегло, получавайки от храната наслаждение ", споделя американецът. В дните на подготовка той използва 1800 килокалории дневно, а в останалите — 1200. Освен кокошка с ориз, той яде яйчен белтък, червен боб и кисело мляко.

Диетологът Сюзън Беркман означи, че диетата на Маринели не би трябвало да се назовава уравновесена, защото в нея не влизат плодове и зеленчуци. "С времето могат да се следят и неприятни последици и недостиг на витамини и микроелементи, " означи тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР