Кой каза, че употребяваните автомобили трябва да са скучни? Разбира

...
Кой каза, че употребяваните автомобили трябва да са скучни? Разбира
Коментари Харесай

ТОП 10 на кабриолетите втора ръка

Кой сподели, че използваните коли би трябвало да са скучни? Разбира се, купувачите у нас търсят най-много използвани седани, хечбек или използвани кросоувъри, само че има и такива, които желаят по-нестандартен използван автомобил. Един подобен сегмент са кабриолетите, които не са доста публикувани у нас, само че мераклии несъмнено има.

На пазара за използвани коли у нас има огромен брой кабриолети и родстери (справка ). По принцип при избора на такава кола купувачите се управляват от нейната цена и външен тип и чак по-късно от характерностите. В края на краищата главната стойност на екзотичната „ играчка “ се крие в страстите, а не в размера на багажника или количеството конски сили. Но на първо място в този момент ще приказваме за надеждност. Ако ви е пристигнало времето да изберете най-хубавия използван кабриолет, то препоръките на специалистите от WhatCar несъмнено ще са ви от изгода.

WhatCar е съставил лист с най-надеждните кабриолети " втора употреба ". Списъкът включва показани разнообразни класове, от елегантни четириместни премиум коли, които до известна степен могат да служат и като фамилна кола, до компактни двуместни спортни модели, идеални за уикенд пътувания. Вижте кои са те.

ТОП 10 използвани кабриолети:
BMW 4 series Jaguar F-Type BMW 2 series Mercedes E-Klasse Cabriolet Mini Cabrio Volkswagen Golf BMW Z4 Audi A3 Audi TT Roadster Mazda MX-5
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР