Кой каза, че трябва да се съблечеш или да се

...
Кой каза, че трябва да се съблечеш или да се
Коментари Харесай

Кой каза, че сексапилните жени са разголените? Ето как да го прелъстиш само с гласа си

Кой сподели, че би трябвало да се съблечеш или да се държиш провокативно, с цел да настроиш колегата си на палава вълна? Кой сподели, че единствено очите са прозорец към душата на индивида? Дами, в ролята си на съблазнителки разполагаме с един извънредно значим инструмент, който, за жалост, постоянно подценяваме.

Днес ще ви предложим малко храна за размисъл. Още от древността мислители са се произнесли, че точно гласът е същинският орган на душата. Затова не би било ненужно да отделим малко повече внимание на думите, които използваме, и по-специално метода, по който ги изричаме.

Как звучи тъкмо съблазнителният глас? Краткият отговор е: този, който е прелестен, който доставя наслаждение на сетивата ни. Съблазнителният глас е мощен инструмент, с който можем да получим всичко, което пожелаем, изключително в случай че го съвместим с верните невербални сигнали. Затова би трябвало да го използваме умно.
 Пет вълшебни думи, които лекуват  Пет вълшебни думи, които лекуват  Пет вълшебни думи, които лекуват  Пет вълшебни думи, които лекуват
Две са основните думи, които би трябвало да запомните: резонанс и темп . Те сплотяват динамичността, дълбочината, благосъстоянието на тона.

Съблазнителят прибавя прикрит смисъл към думите посредством метода, по който ги изговаря. Точно по тази причина те не престават да кънтят оглушително в главата на слушателя дълго откакто са изречени.

За да постигнете този резултат, дишайте надълбоко и контролирайте дъха си. Научете се да дишате през диафрагмата, до момента в който говорите. Неслучайно това е техника, която най-успешните артисти и артисти владеят до съвършенство.

Нека вашите думи да са предопределени единствено и само за индивида, чието внимание желаете да привлечете, и никого другиго. Нека вашата цел да бъде преди всичко да го накарате да се усеща добре.

Тук е моментът и да уточним: съблазнителят не желае да бъде просто чут, той желае да бъде свестен от своя обект на предпочитание . Той не желае просто да му съобщи някаква порция информация, а да му повлияе прочувствено. Да сътвори чувство за топлота, комфорт, даже уют.
 14-те най-хубави секс съвета на всички времена  14-те най-хубави секс съвета на всички времена  14-те най-хубави секс съвета на всички времена  14-те най-хубави секс съвета на всички времена
Съблазнителят може да приказва, само че и знае по кое време да замълчи. Той знае по кое време е мечтан, по кое време да инициира диалог и по кое време да си тръгне.

Правете пауза след думите, които са най-важни за вас. Бъдете положителни слушатели. Не се отплесвайте в празни приказки и оценете тези дребни паузи, в които очите ви и телата ви стартират да приказват вместо вас. Играйте си с мълчанието, дано то бъде ваш другар, а не източник на боязън и неустановеност.

Водете се по вашите страсти, а не се борете с тях. Изумително е по какъв начин цялото лъчение на един човек се трансформира, когато той за почне да приказва за нещо, което живо го вълнува. И, несъмнено, имайте малко повече религия в себе си.
 10-те закона на  10-те закона на  10-те закона на  10-те закона на
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР