Кой каквото ще да ви разправя, жените обичат, когато любовниците

...
Кой каквото ще да ви разправя, жените обичат, когато любовниците
Коментари Харесай

Мъже, с тези шест техники за орален секс ще разтърсите любимата си

Кой каквото ще да ви разправя, дамите обичат, когато любовниците им ги любят се език. Наскоро един другар ме попита какво бих направила, в случай че сътрудникът ми отхвърля да се настани с език сред краката ми. Но освен един път, ами и дума не желае да чуе за това. Аз персонално не бих се съгласила с тази неправда и бих потърсила по-всеотдаен обичан освен отвън леглото, само че и в него. Поразрових за такива изследвания и се оказа, че 10% от дамите се кълнят, че ще изоставен мъжа. 30% биха се чудили дали нещо не е наред с тях или с колегата им. 47% биха се пробвали да стигнат до корена на казуса, като го разискват непосредствено. Само 13% са споделили, че могат да живеят без френска обич. С две думи, 90% от дамите считат неналичието на орален секс за огромен проблем. Момчета, ето 6 съвета за орален секс, които ще ви оказват помощ да дадете на момичето си интензивни оргазми.

Обхванете по-голяма повърхност
Ако концентрирайте цялото си внимание върху едно място, то става супер сензитивно, граничещо с мъчително. Затова използвайте целия си език. Направете го плосък. Направете го апетитен. Направете го мек. Направете го корав. Клиторът има 8000 нервни окончания и може да ги стимулирате всички.

Започнете постепенно
Това не е бургер от верига за бързо хранене. Това е гурме ядене и тя желае да се наслаждавате на всеки миг. Целувайте, хапете вътрешните й бедра, използвайте устните или дъха си върху срамните устни. Тя усеща всеки дребен колорит доста осезаемо.

Пропуснете триковете от порнофилмите
Момчета, тя е жена, а не порнозвезда. Вместо да пробвате нещо, което сте виждали или сте чували от вашите другари, давайте го просто. Опитайте да завъртите езика си към клитора й на дребни кръгове по посока на часовниковата стрелка и по-късно назад на часовниковата стрелка. Ще намерите подобаващото място, обезпечено.

Забравете за предварителните проекти
Когато сексът стане целеустремен, а не е концентриран към удоволствието, сигурно тя ще загуби интерес.

Помнете реципрочното
Помислете за всички неща, които обичате, когато тя ви прави фелацио. Обичате ли нежното смучене? Лекото ухапване? Дълбоко засмукване? Супер, може да ги пробвате върху клитора. В последна сметка, това всъщност е дребен пенис с двойни нервни окончания.

Не забравяйте пръстите си
Много дами се любуват на един или два пръста във влагалището си, до момента в който вие целувате и смучете клитора им. Може да я докарате до разбъркан оргазъм, когато опитате тази техника. Просто бъдете сигурни, че пръстите ви са доста чисти и че сте изгладили всички грапави ръбове на ноктите си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР