Кой какви закони е предложил или не е успял да

...
Кой какви закони е предложил или не е успял да
Коментари Харесай

Кой е по-, по-, най-виновен за предсрочните избори в старата коалиция? Ива Митева и Явор Божанков в спор

Кой какви закони е предложил или не е съумял да приема поради този или оня доминираше днешния спор. Най-сериозна беше престрелката сред Митева и Божанков.

 

“Със сигурност най-голяма заслуга още веднъж да сме на избори имат Има Такъв Народ, които дружно с ГЕРБ и “Възраждане ”, смъкнаха ръководителя на Народното събрание Никола Минчев. Това беше генерална подготовка за събаряне на самото държавно управление ”, сподели Явор Божанков.

 

“Истината би трябвало да се споделя. Председателят на Народното събрание беше смъкнат, тъй като си го заслужи и наруши жестоко правилника. Аз съм участвала на всеки един Коалиционен съвет и това, което виждах всяка седмица, повярвайте, не ми харесваше ”, сподели Ива Митева.

 

Божанков акцентира, че Има Такъв Народ са сринали три Народното събрание и всяка една опция да се изчегърта ГЕРБ и Движение за права и свободи от властта.

 

“Учудвам се по какъв начин за смяна приказват хора, които са управлявали последните години. Говорим за изчегъртване последните 12 години и дано да ги погледнем тези 12 години обратно. “Демократична България ” 2016 година бяха в ръководството и имаха министри. Знаем по какъв начин приключи това ръководство. 2014 година си спомняме белия рейс и ръководството на Българска социалистическа партия. Имаше доста хора в “Продължаваме смяната ”, които бяха готвени за втория ешалон на ГЕРБ. Аз съм работила с тях, един от тях е Калина Константинова, тя беше консултант в политическия кабинет на госпожа Бъчварова дружно с Тома Биков. Тоест виждате е, че от четирите колегата, трима на процедура са били вътре в ръководството последните 12 години ”, добави Митева.

 

Депутатът на Българска социалистическа партия се обиди от изказванията на Ива Митева и съобщи:

 

" Има Такъв Народ провалиха кворума. Конфликтът с тях беше към средствата за пътища - те желаеха да дадат едни пари. Нито Македония, нито космонавтите имат нещо общо. Ставаше въпрос за техните пари и техните компании. На бюрото на Ива Митева имаше календарче на Бойко Борисов. Ние постоянно сме били в съпротива ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР