“Кой има интерес от това да се появи един пореден

...
“Кой има интерес от това да се появи един пореден
Коментари Харесай

Гунчева била вербувана от Петков според Костадинов

“Кой има интерес от това да се появи един следващ изживял катарзис народен представител, който стартира да мисли какъв брой е потребно да се поддържа това държавно управление? Ами, този, който ръководи сега, естествено. Това са Политическа партия, Българска социалистическа партия и Демократична България “, съобщи пред публицисти Костадинов.

Коментарът на водача на “Възраждане” идва на фона на напрежение сред него, партията и Елена Гунчева, която наскоро разгласи, че напуща групировката. Днес обаче стана ясно, че тя ще остане като самостоятелен народен представител в Народно събрание.

“Дори да приемем, че успее по някакъв метод да провокира един финансов или честен катарзис в други депутати в Народното събрание, можете ли да си представяте каква мъка ще бъде това за българския парламент и народ. Това е засегнатост и плюнка в лицето на България. Помните ли времето, когато страната ни се управляваше от болшинството на Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, което се крепеше на един златен пръст. Това ли би трябвало още веднъж да претърпява нашата страна - мъка след мъка “, сподели още Костадинов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР