Кой е виновен за високата смъртност от коронавирус, се превърна

...
Кой е виновен за високата смъртност от коронавирус, се превърна
Коментари Харесай

Кой е виновен за най-високата смъртност от коронавирус - спор в НС

Кой е отговорен за високата смъртност от ковид, се трансформира в спор сред депутатите от другите парламентарни групи в Народното събрание по време на дебата за актуализация на бюджета на НЗОК.

Костадин Ангелов от ГЕРБ направи изявление с и даде образец, че БЛС също не го поддържа, защото главната рецензия е, че няма ясно систематизиране на средствата по пера.

Мая Манолова подлага на критика обаче Ангелов и го прикани за примирение, нападайки ГЕРБ, че " по тяхното ръководство на рецесията пациенти са били на стълбите на лечебните заведения и страната ни е с най-голямата смъртност ". Костадин Ангелов бе безапелационен, че партията на Бойко Борисов е управлявала рецесията с ковид по време и на трите талази сполучливо и упрекна, че служебният кабинет бракува и крие протоколите от РЗИ за имунизацията.
 Лекарите не харесаха актуализацията на бюджета на НЗОК
Лекарите не харесаха актуализацията на бюджета на НЗОК

Не са съгласни Надзорният съвет на НЗОК да взема решение къде да се насочват спомагателните 120 млн. лева

От вашата уста, Манолова, думата примирение звучи като разкол, сподели Костадин Ангелов.

Станислав Балабанов от Има Такъв Народ също се включи в разногласието: Вие не се справихте с рецесията, господин Ангелов, до момента в който умираха хората на стълбите, обикаляхте с джипката. Първи по смъртност сме, а трите национални малките екрани работиха във ваша изгода, носите виновност и ще си платите цената рано или късно.

Тома Биков от ГЕРБ отбрани, че точно Има Такъв Народ са твърдели, че не съществува ковид, че не се носят маски и призовавали да не се имунизират. Все още има в ПГ твърдящи това, вашият водач дръпна тирада след ограниченията взети от ген. Мутафчийски, не Слави Трифонов, вие г-жо, Манолова, тъй като, аргументира се той.
 Габровски: Тези, които палиха маски по площадите, да кажат за какво сме първи по смъртност
Габровски: Тези, които палиха маски по площадите, да кажат за какво сме първи по смъртност

Той добави, че в неговото лечебно заведение има болни медици
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР