Кой е пребил Диана Димитрова? Юлиан Вергов проговори след твърденията.

...
Кой е пребил Диана Димитрова? Юлиан Вергов проговори след твърденията.
Коментари Харесай

Кой е пребил Диана Димитрова? Юлиан Вергов проговори след твърденията


Кой е пребил Диана Димитрова? Юлиан Вергов проговори след изказванията. Постът на Диана Димитрова отпреди няколко дни, в който тя разкрива, че е била жертва на побой на снимачната площадка, предизвика редица версии, една от които, че насилието е дело на сътрудника й Юлиан Вергов.

До този миг артистът не беше коментирал по никакъв метод обстановката. Във вчерашното издание на „ На кафе “ обаче, се появи, а това, което разяснява изуми всички.


Странно за какво Вергов бе запитан само за идното му присъединяване в спектакъла „ С тил към залеза “ и нито дума по тематиката за случилото се с Диана Димитрова, с която си партнираха в сериала „ Откраднат живот “.
На въпрос какъв е неговият воин, Вергов отвръща по този начин: „ Героят е Арман – началник в ресторант със звезда „ Мишлен “. Влюбен е в асистентката си и благоговеещ пред знаменит пианист. Когато гледах Стефан Вълдобрев в същия театър, се смях доста. Той е доста характерен артист, в случай че мога да не го изложа, ще съм благополучен. “

И добави: „ За любовни връзки началник и зависещ нямам визия, не съм изпадал в сходна обстановка, Слава Богу, само че пък може и да е за положително. От любовта може да се родят невероятни хрумвания, които да послужат в съответното ведомство, в което работят. За терзанието – всеки човек има такива моменти, всеки има комплекси, аз не върша изключения “, съобщи той, написа show.blitz.bg.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР