Кой е основен фаворит на този етап за влизане в

...
Кой е основен фаворит на този етап за влизане в
Коментари Харесай

Кой ще направи първата грешна стъпка?

Кой е главен любимец на този стадий за влизане в Първа лига? Отговорът на този въпрос ще стане явен довечера на стадион " Васил Левски ", когато приключи дербито от 9-ия кръг на Втора лига сред безгрешните до този миг ЦСКА 1948 и Септември (София). Двата столични отбора имат цялостен актив от 21 точки след седем изиграни мача. Тимовете на Петко Петков и Милен Радуканов нямат спирка и водят с три точки пред третия Локомотив (София), който обаче има цели два мача повече.

" Червените " са на върха, защото имат по-добра голова разлика. Съставът на ЦСКА 1948 е отбелязъл 19 гола и има единствено четири позволени, а звездата на отбора Андон Гущеров е вкарал цели 11 попадения, което е го прави водач при стрелците в групата.

Борис Галчев и компания са вкарал с един гол по-малко от съперниците - 18, само че имат седем позволени попадения. Именно заради това през днешния ден ще търсят победа, с цел да станат еднолични водачи.

Собствениците и на двата клуба са извънредно мобилизирани, с цел да видят тимовете си следващата година в елита. Братята Цветомир и Боян Найденови, които са притежатели на компанията efbet, се надяват след вложенията през последните години да завоюват историческа директната промоция и да видят клуба си в елита, където към този момент доста тимове са спонсорирани от тяхната компания.

Босът на септемврийци Румен Чандъров има повече опит в родния футбол, а и неговата базата е за образец на столичните грандове. Бизнесменът също желае първото място, с цел да избегне баражите, като точно един подобен вкара отбора в елита през 2017 година, а през предишното лято го върна във втория ешелон.

Втора лига 9 кръг, понеделник 23 септември  ЦСКА 1948 20:00предстои  Септември (София)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР