Кой е новия ерген Евгени Генчев? Както вече стана ясно

...
Кой е новия ерген Евгени Генчев? Както вече стана ясно
Коментари Харесай

Кой е новият ерген Евгени Генчев?

Кой е новия ерген Евгени Генчев? Както към този момент стана ясно той е пианист и е израснал в Лондон. Но какво не знаем за него? Евгени е от Пловдив и е съвсем чужд за родната публика, защото е живял единствено в чужбина.

Генчев е изключителни предан на музиката и не обича да разкрива какво се случва в персоналния му живот. В момента в живота на музиканта няма жена, по тази причина той ще се опита да срещне любовта в „ Ергенът ”.

Евгени обаче е безапелационен, че дами като Благовеста Бонбонова (която си смъкна гащите пред Виктор Стоянов) и Виктория Капитонова (която се появи като много меркантилна жена), не желае да има в предаването.

Въпреки своята популярност в чужбина, Евгени не е не запомнил детските си години, които прекарва в баба си и дядо и с трогване споделя за тях. „ От дете имах щастието да бъда отгледан в къщата на баба ми и дядо ми, по-специално в тяхната зеленчукова градина, където им помагах да почистват плевелите, помагах гуляй засаждането на домати и чушки, а от време на време даже орях земята с нашия дребен ръчен трактор ”, споделя новия ерген за детството си.

Генчев признава, че се е запалил по пианото още от 8-годишен. Той също по този начин е есеист и вманиачен последовател на фитнеса. Тренира всеки ден, само че също по този начин обича и да чете. Новият ерген доста внимава и с какво се храни. Хапва сладкиши, само че без глутен и захар.

Евгени не крие и че е доста сензитивен. Навремето той е бил част и от момчешка тайфа. Генчев споделя също, че не харесва грубиянщините и филмите на ужасите, само че пък има вяра в ангели.

Евгени обаче е и много прагматичен. Той не е уверен, че човек може да откри сродната си душа, с която да прекара дните си до вечността.

Източник: в. " Уикенд "
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР