Кой е най-лошият знак на зодиака? Едва ли има еднозначен

...
Кой е най-лошият знак на зодиака? Едва ли има еднозначен
Коментари Харесай

Това са трите най-зли зодии

Кой е най-лошият знак на зодиака? Едва ли има еднопосочен отговор на този въпрос и е съвсем невероятно да се уточни кой най-лошият знак на зодиака и да се назове недвусмислено първото място в такава ранглиста. Но въпреки всичко по някои характерови особености има няколко зодии, които надминават другите по „ проклетия “, ето кои са те, написа fakti.bg:

Везни
Може би най-лошият зодиакален знак за мъжете е Везни. Те са непостоянни, постоянно двулични, смятат се за безгрешни, а са духовно празни. Твърде привързани са към хубостта и естетиката, идеалисти са, само че са и доста капризни и от време на време даже свадливи.

Скорпион
Скорпионите са приети за най-мрачен, недоверчив, загадъчен и песимистичен знак, който в това време има доста вътрешни проблеми. Те са отровни и отмъстителни, безмилостни и ревностни, егоистични, само че може би не виждат по какъв начин се манипулират от всекиго. Възможно е, на пръв взор да ви наподобяват извънредно другарски настроени, само че бъдете сигурни, че това е илюзия и се пазете от отровното им жило.

Стрелец
Стрелците могат да претендират за първо място като най-лошия знак на зодиака при дамите. Те са горещо закалени, ветровити и считат, че тяхното мнение е единственото правилно. Във всеки спор те са безмилостни и жестоки. Въпреки това, постоянно тези качества са присъщи и за мъжете от тази зодия. Разбира се, това не значи, че всички дами, родени под знака на Стрелеца, са тъкмо такива. Напротив, макар че са най-лошия знак, те също имат някои положителни качества, само че просто са прекомерно малко.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР