Кой е най-гледаният филм в кината у нас? Дакота Джонсън

...
Кой е най-гледаният филм в кината у нас? Дакота Джонсън
Коментари Харесай

Кой е най-гледаният филм в киносалоните у нас

Кой е най-гледаният филм в кината у нас? Дакота Джонсън в ролята на Касандра Уеб в " Мадам Уеб " се хареса най-вече на българските фенове, сочат систематизираните данни от киносалоните след предишния уикенд. Премиерното заглавие от " Марвел " за парамедика супергерой събра 8332 фенове и осъществя 123 436 лв. доходи от билетите им.

На втора позиция в топ 10 е друга премиера - биографичната драма " Боб Марли: One Love ", която притегли най-вече аудитория в Съединени американски щати. Историята за живота на реге музиканта от родната му Ямайка до интернационалната популярност е гледана към този момент от 4534 фенове и има 63 283 лв. приходи за първия уикенд у нас.

Българският " Пулсът на танца ", който беше на върха на зрителския интерес преди седмица, слезе на трета позиция. Историята за взаимоотношенията сред млада шампионка по спортни танци, преживяваща сложен миг, и треньора й е привлякла интереса на 14 779 фенове, а за 10 дни приходите възлизат на 63 283 лв..

На четвърто място е канадската анимацията " Легенда за пеперудите ". Пътешествието на гъсеницата Марти, пеперудата Дженифър и другарчето й Патрик е проследено от 7498 фенове и регистрира за 10 дни 83 843 лв..

На пето място е комедията " Обичам да те ненавиждам ", която към този момент месец и половина е измежду най-гледаните филми. Двойното запознанство на двама непознати, почнало от злоба и стигнало до обич, има 45 520 фенове и доходи от 588 234 лв. от билетите им.

Шеста позиция е за екшъна " Пчеларят: Смъртна присъда ". Как героят на Джейсън Стейтъм - пенсиониран свръхтаен сътрудник, съумява да доближи да поръчителите и главата на финансова машинация, са гледали към този момент 55 635 фенове, а за месец и половина приходите от билети са в размер на 588 234 лв..

На седмо място е " Аргайл: Супершпионин ". Преплитането на фиктивен и действителен сюжет - истории от книгите на известна писателка, която предсказва събития, интересуващи секрети организации, са гледани към този момент от 19 510 фенове, като за трите седмици в кината приходите възлизат на 264 541 лв..

Осмо място е за третата премиера от предишния петък - българският " Киберпрестъпност/Story-та ". Съвместният план сред ГДБОП и Кино академия за гении за заканите в интернет е събрал 3836 фенове и осъществя 51 108 лв. от билетите им.

На девета позиция е " Уонка ", който към този момент два месеца и половина е измежду най-гледаните филми у нас. Фееричният мюзикъл за героя от " Чарли и шоколадовата фабрика " има към този момент 70 338 фенове и 858 008 лв. доходи.

Десета позиция заема анимацията " Патешки истории ". Пътуването до Ямайка от Ню Йорк на цялото патешко семейство Малард е проследено от 58 762 фенове и отлита 25 283 лв. след деветата си седмица в кината.

През предишния уикенд в киносалоните са били общо 34 428 фенове. Миналата година по същото време общият им брой е бил 45 867 души, като един на четирима е предпочел " Ант-Мен и Осата: Квантомания ".

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР