Кой е казал, че с приключването на лятото свършват забавните

...
Кой е казал, че с приключването на лятото свършват забавните
Коментари Харесай

Aniventure Comic Con 2019, Скот Хана и какво ни е подготвил фестивалът тази година

Кой е споделил, че с приключването на лятото свършват занимателните неща, които можем да вършим или посетим. Даже в противен случай - в този момент се стартира.

По традиция Aniventure Comic Con ще се организира в средата на месец септември, а тази година датите са 14 и 15 септември.

И тази година събитията през двата дни на фестивала ще бъдат разграничени в четири зали, в които ще се случват единствено яки неща. Ще има панели, в които ще можем да забележим по какъв начин онлайн рисуват имена като Скот Хана и Уилям Симпсън. Първият е рисувал десетки комикси за Marvel и DC, до момента в който Симпсън е виновен за скицирането на всеки един епизод на Game of Thrones, както и за основаването на някои от най-впечатляващите създания в сериала.

Докато сме на тематика изобразяване, не трябва да забравяме да споменем, че на Aniventure Comic Con ще участват българските илюстратори, стоящи зад персонажите на киселия заек Спас и неговият другар Тони Патето. Ще можем да забележим и Неда Малчева, която посредством илюстрациите си демонстрира всекидневието на една майка.

Феновете на Game of Thrones няма по какъв начин да не помнят първият меч на Браавос - Сирио Форел (Милтос Йеролему). Добрата вест е, че той ще бъде един от специфичните посетители на Aniventure Comic Con тази година. Той ще има специфичен панел, на който ще демонстрира забележителните си умения с меч в ръка.

Наталия Тена ( " Хари Потър ", Game of Thrones), Девон Мъри ( " Хари Потър " ) и Сам Джоунс ( " Флаш Гордън " ) също ще бъдат измежду специфичните посетители на фестивала.

Разбира се, няма да мине без K-Pop шоу, Cosplay състезанията и безграничните занимания, които предлага гейминг залата на Aniventure Comic Con.  /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР