Кой е готов да живее в света на Барби?След първия

...
Кой е готов да живее в света на Барби?След първия
Коментари Харесай

Тийзърът на Барби с Марго Роби: поклон пред Кубрик и видение в розово

Кой е подготвен да живее в света на Барби?

След първия тийзър на " Барби " на Грета Геруиг, евентуално доста хора.

Тийзърът стартира с ненадейно отдаване на респект на класиката в научната фантастика на Стенли Кубрик " 2001: Космическа авантюра ". Млади момиченца играят със своите бебета-кукли в необитаем пейзаж.

В този миг над тях се извисява нещо, което наподобява на черен монолит в духа на " Космическа авантюра ", само че се оказва самата Барби (Марго Роби), зашеметяваща и блестяща в чернобял винтидж бански костюм. Момиченцата неотложно изхвърлят куклите си и слагат началото на нова епоха с цвят и усет на розова дъвка.

Следват бързи фрагменти от вкъщи на Барби, Кен (Райън Гослинг) и неговите другари и лъскави танци в лъскави облекла.

По всичко проличава, че филмът ще е доста надалеч от клишето и ще се бори с визията за Барби като кукла със " съвършени пропорции ", съвършено лице и провинен за нереалистичните идеали, сполетели не едно и две девойки, отраснали през 90-те.

Оператор на кино лентата е Родриго Прието ( " Ирландецът ", " Планината Броукбек ", " Вълкът от Уол Стрийт " ), а музиката ще бъде композирана от Алекзандър Десплат ( " Формата на водата ", " Малки дами " ).

 " Барби " е режисиран от Грета Гъруиг, а сюжетът е написан от нея и Ноа Баумбах. В функциите са Марго Роби, Райън Гослинг, Кингсли Бен-Адир, Симу Лиу, Уил Феръл, Кейт Макинън, Фарел Уилямс, Америка Ферера, Иса Рей, Емералд Фенел, Майкъл Сера, Алекзандра Шип, Шути Гатуа и други

Премиерата ще бъде на 21 юли 2023г.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР