Кой би си представил Зинедин Зидан в Барселона, Андрес Иниеста

...
Кой би си представил Зинедин Зидан в Барселона, Андрес Иниеста
Коментари Харесай

Когато думите олекват

Кой би си показал Зинедин Зидан в Барселона, Андрес Иниеста в Реал Мадрид, както и Диего Симеоне на " Сантиаго Бернабеу "? Сега никой, само че преди десетки години - самите те. Вестник Marca напомня някои паметни изявления, които звучат неуместно в наши дни. Идолът на мадридистите Зидан е имал предпочитание да играе на " Камп Ноу ".


" В Испания има два тима, за които бих играл - Барселона и Реал Мадрид. Измежду двата избирам Барселона. В дома на брачната половинка ми се приказва доста за Барса. Когато бях дребен ми харесваха два тима - Ювентус и Барселона. Сега играя в Ювентус. Може би в бъдеще ще мога да играя и на " Камп Ноу ", декларира Зизу в изявление за Don Balon от предишния век.

 Една от емблемите на " Ла Масия " - Андрес Иниеста, като мъничък е бил почитател на Реал Мадрид. " Бях от Реал Мадрид по всички индикатори ", споделя Андрес. През 2008 година Лука Модрич към момента играе за Динамо (Загреб). В изявление за Mundo Deportivo той не крие, че би играл за Барса. " Не мога да отрека. С моята другарка Ваня прекарахме незабравима седмица в Барселона. Гледахме онлайн мача Барселона - Еспаньол с шалчета на Барса, бяхме " кулес ", разкрива хърватинът.

 Един от дългогодишните играчи на Барселона - Рафа Маркес, пък театралничи с фланелка на Реал Мадрид. Всички смятат прехвърлянето му на " Сантиаго Бернабеу " за сигурен. Мексиканецът опъва фланелката за фотография, само че в последна сметка договорката пропада. Най-абдурдно като че ли звучи изявлението на настоящия треньор на Атлетико Мадрид Диего Симеоне от интервала му в Севиля: " Ако си потегли, бих отишъл само в Реал Мадрид ". Това не се случва, а аржентинецът се трансформира в емблема на Атлети и като състезател, и като треньор. Ла Лига 27 кръг, неделя 8 март  Реал Бетис 2:1краен резулат  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР