Кой би повярвал, че някогашният тромпетист в Ку-ку бенд и

...
Кой би повярвал, че някогашният тромпетист в Ку-ку бенд и
Коментари Харесай

Крах в поп фолка! Сашо Роман удари дъното

Кой би повярвал, че тогавашният тромпетист в „ Ку-ку бенд ” и след това емблематичен поп фолк артист Сашо Роман, от години завлича предприемачи без да му мигне окото?!

Изпълнителят на „ Мой ангеле ”, чиято независима музикална кариера преди време пръв продуцира Слави Трифонов, през днешния ден е стигнал дъното с държанието си, разбра кореспондент на " ШОУ " от доста близки до артиста.

Към днешна дата от изпълнителя са пропищели не един или двама притежатели на заведения из страната, защото той поема ангажимент за присъединяване, прибира капарото за него (което напълно не е малко) и най-после не се появява.

На скорошно присъединяване в Брезник попфолк легендата от близкото минало прави тъкмо това – дава дума, сякаш поема ангажимент, че ще пее, получава 2000 лева капаро, само че най-после по този начин и не се появява.

За похлупак негов сътрудник, който го засича инцидентно издава, че по времето, когато е би трябвало да пее за хората в Брезник, Роман си е гледал кефа на Слънчев бряг.

Малко по-късно сюжета от Брезник се повтаря и в Перник, където Роман още веднъж си прибира грижливо капарото от 2000 лева, и още веднъж не се явява на присъединяване.

Оказва се, че да поеме ангажимент и след това да подведе хората не е нито първа, нито втора, а поредна демонстрация на Сашо Роман, дивят се на държанието му даже и сътрудниците му.

„ Традицията ” да подвежда по този метод датира още от 1999-та, когато артистът още веднъж не се явява на стихотворец ангажимент, единствено че заплаща с… косата си по-късно. Той бива остриган нула номер персонално от своя управител, а притежателите на заведението, които е подвел, не му дават и стотинка, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР