Кой: Австралия срещу Индия Кога: петък, 20 октомври, 14:00 (08:30 GMT)Продължете

...
Кой: Австралия срещу Индия
Кога: петък, 20 октомври, 14:00 (08:30 GMT)Продължете
Коментари Харесай

Австралия срещу Пакистан: Преглед на мача от Световната купа по крикет на ICC 2023

Кой: Австралия против Индия

Кога: петък, 20 октомври, 14:00 (08:30 GMT)

Продължете да четете

лист от 3 детайла Обсаден Пакистан до против зложелател на Световното състезание Австралия в неприятна форма Десет играчи, за които да внимавате на Световното състезание по крикет за мъже през 2023 година на ICC „ Връзка на любовта “: Индийската аудитория реве за Пакистан в рекордната победа на Световната купа завършек на списъка

Къде: Стадион M Chinnaswamy, Бенгалуру, Индия

Върховният тим на Австралия работи интензивно, с цел да оправи нещата на Световното състезание и комфортна за удари врата като Бенгалуру би трябвало да обезпечи вярната платформа за отбелязване на доста рънове, когато играят с Пакистан, съгласно техния капитан капитан Пат Куминс.

Австралия загуби първите си два мача, без да премине 200 ръна, само че завоюва последния си мач против Шри Ланка, с цел да се изкачи до седмо място в класирането. Най-високият им ред обаче не съумя да се задейства макар някои обещаващи стартове.

Marnus Labuschagne е единственият състезател на Австралия, който е отбелязал повече от 100 ръна в шампионата до момента, а Cummins сподели, че е значимо да се засилят в Бенгалуру, където тимът, който бие първи, има приблизително 335 точки в последните три еднодневни интернационалните надпревари (ODI).

„ Особено на място като тук в Бангалор, дръзвам да настоявам, че това ще бъде по-малко поле с високи резултати. Теренът постоянно е доста добър тук, ” сподели Cummins пред кореспонденти преди мача в петък.

„ Батането е извънредно значимо. Мисля, че методът, по който момчетата започнаха последния мач, в действителност даде тона – Мичъл [Марш] и Дейви [Уорнър] начело от първия овър, поемайки играта.

„ Това е, което желаеме от нашите играчи. И те работят в действителност интензивно, вършат всички верни неща. Сигурен съм, че има доста бягания зад ъгъла. “

Пакистан стартира шампионата с две победи, преди да загуби от Индия и заема четвърто място в класирането.

И двете страни ще възобновят дългото си десетилетия съревнование за Световната купа.

Cummins сподели, че азиатската страна е „ добре структурирана “, идентифицирайки Мохамад Ризван и капитана Бабар Азам като техните най-големи закани за удари, до момента в който Хасан Али е определеният от пакистанските бързи боулъри със седем уикета.

„ Те имат някои в действителност положителни бързи боулъри, които могат да нанесат някои вреди, някои въртящи се боулъри, които могат да избият 20 от техните оувъри “, сподели Cummins.

„ Ризуан е водещият голмайстор в серия, Бабар Азам постоянно е добър, няколко други биячи, които в последно време означиха доста в ODI. Така че те са в действителност мощна страна съвсем във всички аспекти. “

Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР