Ковид сертификатите няма да бъдат отменени засега в Хърватия, каза

...
Ковид сертификатите няма да бъдат отменени засега в Хърватия, каза
Коментари Харесай

Ковид сертификатите няма да бъда отменени засега в Хърватия

Ковид документите няма да бъдат анулирани към този момент в Хърватия, сподели министърът на вътрешните работи Давор Божинович, съобщи Хина.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30522
По-рано през днешния ден ръководителят на хърватския институт за публично здраве Крунослав Чапак заяви, че се обмисля частична анулация на коронавирус документа, защото смисъла му към този момент не е толкоз огромно след появяването на разновидността на КОВИД-19 Омикрон и обстоятелството, че тази година Хърватия е записала 40 000 инфектирани.

Божинович сподели пред публицисти, че екипът за справяне с рецесията ще продължи да следи обстановката в страната, света и Европа, като напомни, че в някои европейски страни не може да се влезе в бар, ресторант или хотел без коронавирус документ, а Германия разгласи разхлабване на ограниченията за пред Великден.

В момента не сме в такава обстановка, акцентира вътрешният министър Божинович.

През последните 24 часа в Хърватия са регистрирани 1942 случая на новозаразени, засечени с PCR проби и 672 - с антигенни проби. Починали са 57 души.

Миналия понеделник новозаразените са били 2561, добавя Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30522  Турският парламент прекъсва работа за една седмица поради огромен брой депутати, инфектирани с COVID-19 Турският парламент прекъсва работа за една седмица поради огромен брой депутати, инфектирани с COVID-19  Министерство на здравеопазването: Не пийте дезинфектант с хлорен диоксид против COVID-19! Министерство на здравеопазването: Не пийте дезинфектант с хлорен диоксид против COVID-19!  Тестваха общинските чиновници в Ново село за съществуване на антитела Тестваха общинските чиновници в Ново село за съществуване на антитела
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР