Ковид-19 може и да има, но населението на Занзибар е

...
Ковид-19 може и да има, но населението на Занзибар е
Коментари Харесай

В Занзибар нямат притеснения от Covid-19, маски не се носят

 Ковид-19 може и да има, само че популацията на Занзибар е извънредно умерено и всеобщо маски не се носят. Това съобщи екскурзоводът Северина Маркова в ефира на  " България заран ", по Bulgaria ON AIR

Заварихме я в претъпкан рейс, където нито един пасажер не използваше персонални защитни средства.

" Много е забавна обстановката. Тук съм най-малко месец и половина, от България, Румъния, Полша има интерес към дестинацията. Най-вероятно няма по какъв начин да няма Ковид-19, само че дали поради времето, дали поради витамините, хора с маски не съм виждала, не съм имала и допир до заболели хора ", описа тя и беше безапелационна, че приливът на туристи пораства колосално.

" След като умря вицепрезидентът, огромна част от туристите към този момент се разхождат с маски, което преди не беше по този начин. На качване и на слизане от ферибота ти мерят температурата, другояче не се върви с маски и в градския превоз ", сподели още екскурзоводът.

Имаше изказване на президента, който сподели по този начин:

" Дали ще починат от рак, Ковид-19, инфаркт - аз не мога да затворя Танзания, тъй като хората ще умрат от апетит ".

" Хората живеят извънредно свободно и не вървят с маски, не вървят да си вършат проучвания. Не знам кой е донесъл вируса, само че локалното население е умерено ", означи Северина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР