Ковчегът на Елизабет Втора пристигна в Бъкингамския дворец във вторник

...
Ковчегът на Елизабет Втора пристигна в Бъкингамския дворец във вторник
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл посрещнаха ковчега на кралицата редом до Чарлз в Бъкингам, ето подробности за поклонението днес

Ковчегът на Елизабет Втора дойде в Бъкингамския замък във вторник вечер, където беше посрещнат от нейното семейство.

Малко преди това  Чарлз Трети беше сниман до сина си принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл за първи път след благодарствената работа по случай Платинения празник на кралицата през юни.

 колаж ковчег Елизабет Втора крал Чарлз Меган Маркъл принц Хари Getty

Кадърът демонстрира краля, застанал в основите на стълбите с наведена глава в очакване на ковчега, до момента в който зад него стоят херцогът и херцогинята на Съсекс, облечени в черно.

В сряда Чарлз и синовете му, принцовете Уилям и Хари, ще вървят зад ковчега на кралицата , до момента в който тя напуща Бъкингамския замък за финален път, след което ще бъде положена за поклонение, отворено за обществеността.
 Бъкингам посрещна ковчега на кралица Елизабет Втора  Бъкингам посрещна ковчега на кралица Елизабет Втора  Бъкингам посрещна ковчега на кралица Елизабет Втора  Бъкингам посрещна ковчега на кралица Елизабет Втора
Чарлз Трети, принц Уилям, принц Хари дружно с херцога на Йорк - принц Андрю, принцеса Ан, и рубрика на Уесекс - принц Едуард, ще бъдат част от процесията в сряда следобяд . Синът на Ан - Питър Филипс, и нейният брачен партньор, вицеадмирал сър Тим Лорънс, също ще вървят зад шествието, както и херцогът на Глостър и графът на Сноудън.

Кралицата консорт Камила, принцесата на Уелс Кейт Мидълтън, графинята на Уесекс Софи и херцогинята на Съсекс Меган Маркъл ще пътуват с кола.

Шествието ще тръгне от двореца в 14:22 ч. локално време (16:22 ч. българско време) и се чака да дойде в Уестминстър Хол в 15:00 (17:00 ч. у нас). Служба с дълготрайност към 20 минути ще бъде ръководена от архиепископа на Кентърбъри.
 Ковчегът на кралица Елизабет напусна Единбург, Шотландия  Ковчегът на кралица Елизабет напусна Единбург, Шотландия  Ковчегът на кралица Елизабет напусна Единбург, Шотландия  Ковчегът на кралица Елизабет напусна Единбург, Шотландия
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР