Ковчег за живите и мъртвите. Така дъщерите на Григор Григоров

...
Ковчег за живите и мъртвите. Така дъщерите на Григор Григоров
Коментари Харесай

Дъщерята на шофьора от Своге: Той каза, че за него животът е дотук

Ковчег за живите и мъртвите. Така дъщерите на Григор Григоров назовават рейса, с който татко им катастрофира, а 17 души изгубиха живота си. От събота вечерта фамилията на водача оплаква жив човек и се моли за заслужено наказване. Здравка е единственият човек, на който Григор звъни минути след нещастието.

Снимка: btvnovinite.bg
“Tой ми сподели: Здравче, случи се най-лошото. Много тежка злополука, служителите на реда споделят, че има жертви, карат ме към ИСУЛ”, спомня си през сълзи дъщерята на Григоров.

Здравка вижда татко си пред болничното заведение. И не може да познае най-близкия си човек.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Не беше добре душевен. Гледаше в една точка. Той сподели, за мен животът беше до тук. Свърши! Просто скърбя. Но той ми е татко, не може той да отнеме цялата виновност. Не може водачите да са отговорни постоянно, за всичко. Достатъчна му е тая виновност, която той в никакъв случай няма да си прости”, добавя Здравка.

Дъщерите на Григоров описват, че татко им возил групата повече от 8 години и всяко едно пътешестване е запечатано със фотоси. Според тях те са били като семейство, а той е знаел проблемите и заболяванията им.

Снимка: btvnovinite.bg
„ В момента се натъртва на баща. Не, че някой не си е приключил работата или някой е прибрал пари, с цел да има в този момент толкоз доста жертви. Всички са жертви на една немарливост”, показва Здравка.

Надеждата на фамилията в този момент е Григоров, който е единствен упрекнат за нещастието, да не остане и единственият осъден.

Често и дамата до Григоров пътувала на екскурзии с него и знае по какъв начин той подготвял рейса за всяко пътешестване. Липсата на втори обзор изясняват, като недовиждане, а не съзнателно.

„ Щом чуе някакъв звук, тука нещо ми чука в ляво, незабавно отива в сервиз и го оправя. Колите постоянно като тръгне би трябвало да са в ред. Просто е пропуснал”, сподели Христина Банкова.

„ Аз не мога да ги помоля да му простят, че са изгубили околните си. Просто ги апелирам да бъдат обективни. Да бъдат милостиви, просто да бъдат милостиви към него”, добави Здравка.

Семейството му споделя, че Григоров е мечтаел да си купи нов рейс.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР