Коварен капан за кметове е заложен в следващия епизод на

...
Коварен капан за кметове е заложен в следващия епизод на
Коментари Харесай

Капан за кметове в „All Inclusive”

Коварен капан за кметове е заложен в идващия епизод на комедийния сериал “All Inclusive ”, който феновете могат да проследят всяка събота с начален час 20:00 ч. Надпреварата сред Христо (Ненчо Балабанов) и Парушев (Петър Калчев) стига до там, че осъмват с неприятни вести – всеки за личната си персона.

Оказва се, че и двамата претенденти за кмет на с. Баня са популяризирали уличаващи обстоятелства от живота на своя противник в локалната преса.

От щаба на Парушев се заемат със незабавна задача да дискредитират Чобанов, който заема все по-добри позиции в акцията. Емил (Явор Борисов) има брилянтна концепция – да създадат капан на Христо, предлагайки му крупна сума пари и да го снимат по какъв начин взима рушвет. Така алчността му неотложно би го отстранила от играта. Но може ли някой да надхитри Чобанов? И дали той ще се поддаде на операцията, или ще обезвреди конкуренцията с контра проект?

Напрежението при Емил пораства, тъй като има проблеми на няколко фронта. Личните му грижи с ролята, която е заставен да извършва в живота на Елена (София Маринкова), го пречупват. С всеки минал ден той се заплита в нови неистини, а появяването на Евдокия (Нели Монеджикова) усложнява още повече обстановката. Майката на Елена не се оправя добре с преструвките и несъзнателно влиза в непрекъснати борби с щерка си.

Ели не устоя на грубата интервенция в фамилната им отмора, а условията и рецензиите на Евдокия я влудяват. Конфликтът сред двете дами стига връхната си точка и Емил е заставен да вземе мъчно решение. Има ли по какъв начин да потуши напрежението?

От известно време Стефани (Дебора Жечева) изпитва благосклонности към по-големия от нея Жоро (Мартин Методиев) и е удовлетворена от позволението да му оказва помощ с работните задания в хотела. Така има опция да е по-близо до индивида, който харесва и да прекарва от ден на ден време с него. Щастието й е ще стане още по-голямо, когато открие любовно писмо от младежа в служебното помещение.

Стефани с боязън чете нежните редове и е сигурна, че са писани за нея. Сашко (Силвестър Велячки) и Преслав (Виктор Попов) по никакъв начин не имат вяра и ще опитат да убедят влюбеното момиче, че е станала неточност. Но Стефани си е наумила да предприеме смела стъпка, с цел да отговори на възприятията на Жоро. Какво е намислила и ще реализира ли проектите си?

Гледайте новия епизод на „ All Inclusive “ тази събота от 20:00 ч. по NOVA. Следете всичко за „ All Inclusive “ във и на на сериал
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР