Коцето и Криско започнаха да работят заедно, узна HotArena.Чалга певецът

...
Коцето и Криско започнаха да работят заедно, узна HotArena.Чалга певецът
Коментари Харесай

Коцето и Криско първи дружки! Двамата вече работят заедно

Коцето и Криско започнаха да работят дружно, разбра HotArena .

Чалга артистът и габровецът към този момент вървят взаимно по участия . Двамата се качиха дружно за сефте на сцената в Лондон. Там те спретнаха див ваучър на нашенците, живеещи на Албиона. Двамата реализатори безусловно взривиха заведението. Криско и Коцето изпяха шлагерите си, а българите на Острова не спираха да се кълчат на частите им. 

Криско бе довел целия си антураж, а от масата наздравиците им летяха една след друга. В музикалните среди настойчиво се приказва, че Криско и Коцето ще започват общ бизнес . След като се махна от Пайнер, изпълнителят на " Черна роза " започва лична компания. В нея влизат все доверени хора на Криско, като режисьора Кирил Киров, който снима няколко шлагера на Коцето. 

Според слуховете, двамата към този момент работят по общи взаимни планове. В Лондон с тях беше и Тита , която е неразделно до Криско при изявите му зад граница. В началото на годината двамата бяха в Съединени американски щати на турне. Младата певица безусловно събра погледите на гостите. Феновете се редиха с часове, с цел да се снимат с нея. 

След първата им изява, Криско показва превъзходство над Коцето. Нисичкият музикант надделя здравеняка в... канадска битка, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР