Котките са интелигентни същества. Това важи най-вече за уличните, които

...
Котките са интелигентни същества. Това важи най-вече за уличните, които
Коментари Харесай

Умен уличен котарак завежда жена до магазин и я моли да му купи храна, тя го осиновява

Котките са интелигентни същества. Това важи най-много за уличните, които са принудени да употребяват своя разсъдък оптимално, с цел да оцелеят на улицата. Животът на тези животинчета е сложен. Те непрекъснато би трябвало да търсят храна и да се борят за живота си.

Тази бяла мъжка котка от Мексико без опашка е имала сложен житейски старт. Докато си търси храна обаче, животинчето си намира нов непрекъснат дом.

 

Един ден 33-годишната учителка Таня Лизбет Сантос Кой Това го вижда пред локалния супермаркет в Пиедрас Неграс, Мексико. Във видеото, което може да видите по-долу, Таня нежно погалва котарака, след което той стартира да я следва в магазина. След няколко секунди я води до рафта с котешка храна и я показва с лапичка. Животинчето си има желания!

МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ВИДЕОТО ТУК, ако не се изобразява в материала.

Таня е очарована от животинчето. Той освен че получава храна, само че и нов любящ дом. Жената го осиновява на мига. Кръщава го Конехо, което значи заек (защото няма опашка). Сега Конехо е на несъмнено място, получил е всичката здравна помощ, от която се нуждае, и даже има обичана играчка на име Рене (на фотографията по-долу). Конехо към този момент не би трябвало да броди из улиците, с цел да си търси храна, и е една доста щастлива котка.

 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР