Котка от специалните сили. Това е новото оръжие на Украйна.

...
Котка от специалните сили. Това е новото оръжие на Украйна.
Коментари Харесай

Котка от специалните сили: Украинската армия скри лицето на своя малък войник

Котка от специфичните сили. Това е новото оръжие на Украйна. Министерството на защитата на Украйна предложи лека веселба в разкъсваната от война страна. То разгласява фотография на котка, нежно наречена „ котка от специфичните сили “ на формалната си страница в обществените медии в Twitter.

Изображението включва боец, прегръщащ котка с кафяво-черни шарки, и двамата със скрити очи

„ Виждали ли сте в миналото котка от специфичните сили? “ гласи надписът. „ Котката е извънредно секретна, тъй че би трябвало да скрием лицето й. “

С хиляди гледания в обществените медии обявата провокира голям брой реакции от хора, които бяха възхитени от явно доста значимата котка.

По време на продължаващата война с Русия украинците откриха извънредно другарство с животните. Особено с котките и кучетата. В обществените медии притежателите на забележителните украински скотски фигури се отдалечиха от просто сладки фотоси и започнаха да разясняват продължаващата война с Русия.

Един от обичаните котараци на Украйна е Степан е от Салтивка. Той живееше квартал на Харков, който беше мощно развален от съветски обстрел

Преди войната неговият акаунт @loveyoustepan беше просто още един обществен акаунт, цялостен със супер сладки фотоси на котки. От началото на спора обаче изявленията на Степан се насочиха към молби за края на войната и шерване на действителността на живота по време на нашествието.

Продължиха и напъните на украинския народ за справяне с битките на популациите от бездомни котки. Те работят неуморно по време на нашествието, с цел да продължат да обезпечават дезинфекция и имунизация на животни, изоставени по време на спора.

На фронтовата линия котките се трансфораха в доста обичана част от военните старания

През есента на 2022 година котки бяха изпратени на фронтовата линия, с цел да се оправят с мишки и плъхове, които унищожаваха униформи, одеяла и храна. Оттогава те са се трансформирали в добре документирани спътници на бойци измежду тежки военни условия, до момента в който построяват връзки с животните си.

За последната вирусна фотография Клара написа:

„ Украйна не може да загуби, те имат котешка войска. “

Ива добави:

„ Като човек, който е бил ухапан от котка, мога да потвърдя смъртоносността на ухапването й – едвам не ми аргументи отравяне на кръвта. “

Други разгласиха, че считат, че всички котки имат това равнище на значимост. Чери разяснява:

„ Мислех, че всички котки са от специфичните сили. “

Източник: Newsweek/Превод: SafeNews
Още вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР