Котаракът просяк“, чието работно място“ е на пътеката за храна

...
Котаракът просяк“, чието работно място“ е на пътеката за храна
Коментари Харесай

Тази котка буквално подлуди социалните мрежи

„ Котаракът бедняк “, чието „ работно място “ е на пътеката за храна за домашни любимци на пазар в истанбулския Кадъкьой, завоюва популярност в обществените мрежи поради „ болките “ си от „ апетит “, почтени за „ Оскар “, оповестява в. „ Сабах “.

Котката подвежда клиентите да си помислят, че е гладен друмник, а в реалност мениджърът на магазина споделя, че уличната котка в действителност яде 10 пъти дневно с помощта на хитрите си номера.

Бездомният котарак, който чиновниците на магазина са нарекли „ Nokta “ или „ Точица “, внимателно следи всекидневно пътеката сред щандовете за храна за домашни любимци.

Умният мъркащ „ друмник “ изчаква симпатични купувачи и стартира тъжно да мяука, когато те се доближават. За да ускори резултата, косматият шарлатанин от време на време подвига крайник и се прави на сакат или постоянно „ припада “, с цел да накара по-малко заинтригуваните клиенти да му купят храна.

В Истанбул, който е град с голям брой улични котки, Точица бързо се трансформира в сензация като „ котката бедняк “ в обществените мрежи. В резултат десетки клиенти почнали да посещават магазина, с цел да видят онлайн „ величието “. Озан Гьоксу пуснал видео с Точица и бил сюрпризиран от многочислените мнения под поста.

" Всъщност не знаех, че Нокта е толкоз известна. Когато споделих видеото, получих доста мнения от рода на: " Нокта прави същото с всички нас, аз също попаднах в клопката му ", сподели той.
 Това е най-невероятната любовна история, която сте чели Това е най-невероятната любовна история, която сте чели
В британския град Лонг Ийтън, графство Дербъшир, 56-годишният Мик Брамън видя фотография на жена върху рекламен афиш, влюби се в нея и на...

След като научи, че котката е направила трагичната милостиня свое всекидневие, Гьоксу сподели: " Научих, че той прави освен това от търпеливо очакване в пътеката за храна за домашни любимци. Понякога подвига една лапа и се преструва, че е ранен, от време на време се прави, че е гладен.

" Той вие и мяука, а в този момент яде 10 хранения дневно. Служителите на магазина се пробват да лимитират количеството храна, която му се дава. Навън има доста храна, само че той все по този начин „ моли “ за храна отсам. Той го трансформира в табиет. Той не просто направи нещо с мен, той го прави с всеки клиент, който влезе. "

Управителят на магазина Айфер Кючюк сподели: „ Изминаха два месеца, откогато започнах тук, само че Нокта беше чиновник доста преди мен. Той„ работи “тук от две години. Откакто откри пътеката сред щандовете с храните, той идва тук. “

" Две мяукания му печелят едно ястие. Той ни заблуждава. Ние купуваме, нашите клиенти също купуват. Той кара всички да купуват храна. Ако е належащо, той ще накуцва или ще се преструва, че е в безсъзнание. Ако зависи от него, той ще получава 15-20 порции дневно. Но ние в действителност нямаме нищо срещу, тъй като той също би трябвало да яде ", сподели той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР