Костинброд. Модерен център за видеонаблюдение бе открит днес в сградата

...
Костинброд. Модерен център за видеонаблюдение бе открит днес в сградата
Коментари Харесай

Модерен център за видеонаблюдение бе открит в сградата на РСПБЗН - Костинброд

Костинброд. Модерен център за видеонаблюдение бе открит през днешния ден в постройката на РСПБЗН - Костинброд, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . На церемонията участваха шефът на ГДПБЗН гл. комисар Николай Николов, зам.-директорът на ОДМВР-София комисар Веселин Георгиев, зам.-областният шеф на Софийска област Николай Николов, народни представители. По време на церемонията гостите се срещнаха от близко с техническите благоприятни условия на системата за видеонаблюдение, включваща камери на основни места в общината, свързани с мултифункционален сървър. Бе регистрирано, че употребяваните съвременни технологии дават опция за навреме и качествено определяне и следене на разнообразни престъпления и хулигански прояви посредством едновременен мониторинг от самостоятелни един от различен контролни центрове, ситуирани в разнообразни обекти в града.
В рамките на откриването бе показано и новото формирование „ Феникс “, включващо 15 доброволци. Създаването на сходни доброволни формирования е методът да покажем на обществото, че дейното му подпомагане е нужна и скъпа причина за реализиране на оптималната успеваемост при превъзмогването на зародили бедствия, повреди и спешни обстановки, съобщи в приветствието си зам.-министър Стефан Балабанов. По думите на гл. комисар Николай Николов, напъните на доброволците са безценен фактор, подпомагащ работата на професионалните избавителни екипи.Той благодари сърдечно за дейната роля и съдействие на община Костинброд.
В качеството си на хазаин кметът на общината Трайко Младенов изрази удовлетворение от ползотворното и градивно съдействие със чиновниците на полицията и пожарната по линия на предварителната защита. Той регистрира и първите реализирани ефикасни резултати след старта на втория стадий на видеонаблюдението, който бе публично открит през днешния ден.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР