Костенурка - домашен любимец беше спасена, след като случайно подпали

...
Костенурка - домашен любимец беше спасена, след като случайно подпали
Коментари Харесай

45-годишна костенурка предизвика пожар навръх Коледа

Костенурка - домакински любим беше избавена , откакто " инцидентно " подпали пожар на Коледа, съобщи БГНЕС.

Пожарникарите са били извикани в къща в малко градче в Есекс, Обединеното кралство, малко преди 16.30 ч. на Коледа, откакто съседите чули звука на димна тревога, оповестяват от локалната пожарна работа.

За благополучие огънят бил локализиран и сподавен, само че пожарникарите разбрали, че това не е естествен пожар на Коледа, запален от забравени поради алкохол картофи на печката. „ Огънят е почнал, откакто костенурката съборила лампа върху постелката си, която по-късно се запалила “, съобщи Гари Уейн, началник на пожарната. Той акцентира, че е значимо да се подсигурява, че къщата е снабдена с работещи димни аларми на всяко равнище, изключително в случай че живеете с ядосано влечуго за домакински любим.

„ Тази костенурка е имала доста късметлийски Коледен ден - тя е на 45 години и в този момент, надяваме се, ще продължи дълъг и благополучен живот с помощта на работещите димни аларми “, продължи Уейн.

Пожарната и избавителната работа на окръг Есекс добави във Фейсбук: „ Тази 45-годишна костенурка може да наподобява ядосана, само че това е щастливият ѝ ден. “
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР