Костадинов посочи, че е поискал съдействие от Министерството на външните

...
Костадинов посочи, че е поискал съдействие от Министерството на външните
Коментари Харесай

Костадинов от трибуната: Гърция ще екстрадира българин в САЩ, държавата ни мълчи

Костадинов уточни, че е изискал подпомагане от Министерството на външните работи, само че не е последвала реакция и заяви, че депутат от " Възраждане " сега е в Гърция, с цел да помогне на Милан Димитров.

Костадинов упрекна българската страна и депутатите, че не вършат нищо, с цел да защитят български жители в сложни обстановка. Според него това е признак за разпада на страната.

" Българският интерес е да отбрани всеки българин, където и да се намира той ", сподели още той и добави, че заради тази причина хората не имат вяра на страната и не гласоподават.

Относно убийството на Алексей Петров Костадинов попита за какво Кирил Петков не е арестуван, с цел да дава пояснение по отношение на изказванията за връзки на татко му с предприемача. Лидерът на " Възраждане " разяснява, че тези дни един българин беше погубен от разбесняла се навалица, само че това не стресна никого в тази така наречен страна ".

Той сподели още в декларацията си, че наличието на британския дипломат на среща в Централната изборна комисия било " брутална интервенция във вътрешните работи " и " държавна измяна " от страна на ръководещите.

Костадинов упрекна ръководещите, че прокарват разграничителни линии в обществото и че се пробват да заличат националната памет на българите, като подменят знаци.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР