Костадин Костадинов заяви, че Възраждане ще напуснат залата днес, когато

...
Костадин Костадинов заяви, че Възраждане ще напуснат залата днес, когато
Коментари Харесай

Костадинов се закани на управляващите: Ще ви изпратим в историята, някои от вас - в затвора!

Костадин Костадинов съобщи, че " Възраждане " ще изоставен залата през днешния ден, когато в Народното събрание се гледат на второ четене поправките в Коституцията.

 

" Ще ви изпратим в историята, някои от вас в пандиза, да живее България ", обърна се той към ръководещото болшинство, след остро опозицонно слово. 

 

По думите му няма конституционно болшинство, а антиконституционен башибозук. " Възраждане " ще се концентрират върху единствената не превзета институция в България - Конституционният съд, към който ще се извърнат и се сезират след приемането на измененията в Конституцията.

Излизането на " Възраждане " от пленарна зала бе посрещнато с овации, а от някои места на залата се чуха и възгласи " айде, довиждане ".

Заедно с " Възраждане ", от пленарната зала излязоха иo депутатите от " ИТН ".

 

Преди ден депутатите на „ Възраждане ” се пробваха да блокират работата на Народно събрание, като окупираха парламентарната естрада. Когато останалите народни представители откриха метод да работят, като вършат изявления от място с преносим микрофон, хората на Костадинов пробваха да скъсат кабелите на озвучителната система.

 

Ако дружно с Има Такъв Народ бойкотират този развой, за какво са внесли десетки оферти сред първо и второ четене, отвърна Корнелия Нинова. Защо ги вършиме тези оферти, в случай че напускате залата, попита тя.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР