Костадин Костадинов отново отнесе забележка от председателстващия заседанието на Народното

...
Костадин Костадинов отново отнесе забележка от председателстващия заседанието на Народното
Коментари Харесай

Костадин Костадинов към премиера: Нещастник!

Костадин Костадинов още веднъж отнесе забележка от председателстващия съвещанието на Народното събрание през днешния ден Никола Минчев.

След като неколкократно Костадинов получи предизвестия от Минчев за мнения от мястото си, най-после бе осъден. Гневът на ръководителя го застигна откакто Костадинов назова премиера Николай Денков " злощастник ". 



А повода за това е, че Денков се изрази не изключително ласкаво за въпросите и мненията на " Възраждане " през днешния ден към него. 

Въпросите ви от трибуната са още веднъж образци за внушения и операции за да се плашат хората. Промяната на двама конституционни съдии е, че правата им са изтекли още преди две години и е крайно  време да се попълни състава на Конституционния съд. Така че всевъзможни други аргументи са единствено опит за внушения и операции, разяснява Николай Денков. 

Не внушавайте на хората, че се опитваме да заобикаляме разпоредбите на Европейска комисия, с цел да влезем в еврозоната. Това няма по какъв начин да стане, в противен случай. Ние съблюдаваме всички правила. Кога ще стане това, зависи от решението, разяснява той.

Вместо да плащаме 10 млн. лева за рекламна акция за еврото, по-добре с тези пари да лобираме за позицията си за Северна Македония, разяснява Николай Дренчев от Възраждане. 

Не знам по какъв начин смесихме еврозоната със Северна Македония. Ама това е още веднъж един образец за миш-маша от разнообразни тематики, от истини и от неистини, които постоянно се употребяват от страна на Възраждане, с цел да се плашат и стряскат хората, отговори му Денков. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР