Костадин Костадинов, лидер на Възраждане, изрази в кулоарите на парламента

...
Костадин Костадинов, лидер на Възраждане, изрази в кулоарите на парламента
Коментари Харесай

„Възраждане“: Ще свалим правителството, но няма да допуснем оръжие за Украйна

Костадин Костадинов, водач на " Възраждане ", изрази в коридорите на Народното събрание паника от проведените " украински " събития в България и от желаните от Демократична България съвещания за даване на оръжие за Украйна. Според него и в този момент България праща оръжие в Украйна, като разтоварва оръжие на румънско-украинската граница. Вече 10 дни министър Корнелия Нинова не давала отговор по този въпрос.

Затова от " Възраждане " провеждат нов антивоенен митинг против пълзящата окупация на българската територия на 6 април. Протестът няма да е еднократен. " Ще свалим държавното управление с всички вероятни средства, само че няма да допуснем България да взе участие във военния спор ", закани се водачът на " Възраждане ".

Костадинов напомни, че упрекна от трибуната, че нито Кирил Петков, нито министър Теодора Генчовска не вършат нищо за евакуирането на българите, които са блокирани на пристанището в Мариупол с кораба си " Царевна ". 17 души съгласно него са държани като заложници от Украйна.

От ПППП обясниха, че корабът е под панамски байрак, има пробойна над ватерлинията и няма влекачи, които могат да го изведат от пристанището. Костадинов бе махленски в реторика в полза на непозната страна. Цончо Ганев от " Възраждане " напомни, че Кирил Петков е лъгал непосредствено, че моряците са евакуирани, до момента в който дамите им са разговаряли с тях по телефона, при все това те са на борда.

Управляват ни национални предатели, сподели Костадинов. Правителството не прави разлика сред панамски и малтийски байрак, сред акватория и екватория. По никакъв метод няма да допуснем въвличането на България във войната. Затова призоваваме всички пред Народното събрание, с цел да не допуснем това марионетно държавно управление да ни вкара във войната, сподели Костадинов.

Ако обсъждаме статуси във Facebook, скоро ще обсъждаме и статуси в Инстаграм. Защо никой не се скандализира от постовете на някогашния външен министър Соломон Паси, сподели Костадинов. Сегашната министърка на правораздаването разглеждала преди три години за какво " Възраждане " пуска постове против Зеленски.

Притеснява ви шеговитият коментар на Гунчева, а не ви тормози, че зам.-председател на Народното събрание приканва да се прати оръжие за Украйна, сподели Костадинов.

Вчера е товарено оръжие от Пета войска в Сливен, пуснали сме фотоси, сподели Костадинов. Официално това оръжие не било за Украйна. Но по тази причина се мълчало. Това бил настоящият дневен ред.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР