Костадин Кърджалийски допусна поражение на SENSHI 8. Състезателят на клуб

...
Костадин Кърджалийски допусна поражение на SENSHI 8. Състезателят на клуб
Коментари Харесай

Кърджалийски отстъпи по точки на Фостенко

Костадин Кърджалийски позволи проваляне на SENSHI 8. Състезателят на клуб военен клуб " Friends ", воден от известния български войник и също някогашен участник в SENSHI - Деян Топалски, отстъпи по точки на украинската звезда Владислав Фостенко, който е първенец на Pit Bull Fight 2019 и на Украинската купа по кикбокс К-1 за 2020 година. Мачът им се организира в категория до 90 кг по разпоредбите KWU Full Contact.

Българинът, който е " Спортист номер 1 " на Гоце Делчев за 2018 година и притежател на републикански трофеи по кикбокс в трите рингови стила - К1, фул контакт и лол кик, не сподели да е изключително респектиран от визитката на съперника си. Украинецът обаче стартира срещата по-агресивно, като вкара няколко колена в тялото и главата на Кърджалийски. Той удържа, след което с хубаво маваши съумя да разклати Фостенко, само че мигновено бе контриран с ляво и дясно кроше в главата . Родният войник не сподели да е усетил някакъв сериозен проблем и приключи мощно рунда.



Първата половина на втората част бе равностойна, само че минута и половина преди нейния край Кърджалийски означи чудесно попадение с десен прав. Украинецът обаче отговори с подсечка, с цел да покаже, че не е обезверен.

Така всичко трябваше да се реши в последния, трети рунд. В него Фостенко показва по-активни дейности, до момента в който родният войник контрираше . В заключителната минута Кърджалийски потегли в офанзива и нанесе тъкмо дясно кроше, а мачът приключи с тежка замяна, като двамата очевидно бяха към този момент и доста изтощени.

В последна сметка съдиите отсъдиха в интерес на Владислав Фостенко - украинската звезда се поздрави с сложна победа против далия всичко от себе си Костадин Кърджалийски.



SENSHI 8 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) с ръководител Шихан Иво Каменов, както и със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ", MAX Sport, " България Еър " и М Кар Груп - BWM дилър.

Медийни сътрудници на събитието са Boec.bg и Boec.com, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts и осведомителния портал Kyokushin Karate News.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР