Коста Рика 0 : 0 Сърбия 45′ Начало и на

...
Коста Рика 0 : 0 Сърбия 45′ Начало и на
Коментари Харесай

Коста Рика - Сърбия


Коста Рика

0: 0

Сърбия
 45′
Начало и на второто полувреме!
45+2′
Край на първата част! Двата тима се отдръпват на отмора при нулев резултат.

 Снимка 362757
Източник:

43′
Невероятна задна ножица на Милинкович-Савич! Сърбинът получи прекрасен пас и от точката на дузпата опита да изненада Навас по свръхестествен метод. Вратарят на Коста Рика обаче, избави.
42′
Малшанс! Калво стреля с десния си слаб крайник и топката излезе в навън без даже да заплаши съперниковата врата.
39′
Силен шут с левия крайник на Уреня, който се възползва от неточност в защитата на Сърбия. Топката обаче прелетя много настрана от задачата.
36′
Навас още веднъж съумява да опази мрежата си " суха ". Милинкович-Савич центрира от фаул към наказателното поле, където се получи съществено безредие. Въпреки това вратарят на Коста Рика се хвърли и мазета топката преди футболист на Сърбия да доближи до нея.
34′
След вихреното начало на мача, разумно темпото леко поспадна в последните няколко минути. И двата тима към този момент подхождат по-предпазливо към противника.
29′
 Снимка 362758
Източник:

27′
Милинкович-Савич изскочи зад отбраната на Коста Рика, овладя добре топката и незабавно стреля към вратата, само че в удара му нямаше задоволително мощ и кълбото попадна право в ръцете на вратаря, който се хвърли, с цел да избави.
24′
Ляич опита да свие топката към вратата от дребен ъгъл, само че малко шанс не му доближи кълбото да влети в мрежата.
22′
Жълт картон за Калво
15′
Иванович се освободи отдясно и незабавно стреля към вратата, само че стражът се хвърли и мазета. В наказателното поле обаче нямаше различен футболист на Сърбия, който да засече и офанзивата се провали.
12′
След осъществяване на корнер, Гонсалес направи непростителен пропуск! Футболистът на Коста Рика бе пропуснат от сърбите, а топката попадна право на главата му. Ударът му обаче не бе задоволително прецизен и кълбото мина над напречната греда.
10′
 Снимка 362752
Източник:

7′
Хубав удар от Коларов, само че за негово страдание, не бе в очертанията на вратата.
5′
Тадич напредна в предни позиции, само че бе спрян тъкмо преди да успее да навлезе в наказателното поле, с цел да стреля.
4′
Гонсалес също опита да тормози стража на Сърбия. Ударът му с глава обаче не представляваше компликация за вратаря.
3′
Уреня съумя да се промъкне сред бранителите на Сърбия, само че бе спрян преди да успее да стреля към вратата.
2′
Сърбите стартират мача със самочувстие и съумяват да си завоюват корнер още преди да е минала първата минута. Получи се напрежение пред вратата на Навас, само че отбраната съумя да се оправи в последния миг.
1′
НАЧАЛО НА МАЧА!

 Снимка 362730
Източник:

Състав 1 Навас 1 Стойкович 16 Гамбоа 6 Иванович 2 Акоста 15 Миленкович 3 Гонсалес 3 Тошич 6 Дуарте 11 Коларов 15 Калво 21 Неманя Матич 11 Венегас 4 Миливойевич 20 Гусман 10 Душан Тадич 5 Борхес 20 Милинкович-Савич 10 Руис 22 Ляич 21 Уреня 9 Митрович Треньор Оскар Рамирес Младен Кръстаич Резерви 23 Морейра 23 Димитрович 18 Пембертон 12 Райкович 14 Асофейфа 13 Великович 7 Боланьос 16 Груич 22 Гутиерес 7 Живкович 12 Кембъл 19 Йович 9 Колиндрес 17 Костич 8 Овиедо 8 Прийович 4 Смит 18 Радонич 17 Техеда 14 Родич 13 Уолъс 2 Рукавина 19 Уостън 5 Спайч
Днес Коста Рика приема на " Самара Арена " Сърбия в първи мач от Група Е на Мондиал 2018.

Срещата е от 15:00 часа българско време.

 Бране Иванович пред връх с националната фланелка на Сърбия
Бране Иванович пред връх с националната фланелка на Сърбия

Бранителят ще задмине достижение на Деян Станкович

" Орлите " се завръщат на международните финали след 8-годишно неявяване. Балканците имат упоритост да се показват почтено в Русия и за задачата би трябвало да вземат наложителни три точки против по-непретенциозния си противник. Отборът от Централна Америка обаче нееднократно е поднасял изненади, в това число и на последното състезание на планетата в Бразилия, където доближи до 1/4-финал без да допусне загуба.

Сърбия дойде в Русия в положително въодушевление. Отборът записа изразителна победа с 5:1 в последната си контрола с Боливия и балканците ще желаят да продължат с положителните си игри и през днешния ден. Отборът разполага с задоволително класа в състава си в лицето на играчи като Сергей Милинкович-Савич, Неманя Матич, Александър Коларов, Душан Тадич, Адем Ляич и други. Така че няма да е изненада, в случай че успее да прескочи групата и даже стигне и по-напред в шампионата.

Коста Рика пък не се показа изключително сполучливо в контролите преди Мондиала. Възпитаниците на Оскар Рамирес позволиха две неприятни провали с 0:2 от Англия и с 1:4 от Белгия, тъй че наставникът ще би трябвало да откри вярната формула, с цел да се опълчи на коравите си противници в групата, в която са още Бразилия и Швейцария.

И двата отбора нямат кадрови проблеми преди началото на днешната среща. Това ще разреши на селекционерите да подберат най-силните сформира, с които разполагат в търсене на успеха.

 Селекционерът на Коста Рика прикани за успокоение
Селекционерът на Коста Рика прикани за успокоение

" Това е ключът към нашия триумф ", съобщи Оскар Рамирес
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР