Косовският президент Хашим Тачи и премиерът на страната Рамуш Харадинай

...
Косовският президент Хашим Тачи и премиерът на страната Рамуш Харадинай
Коментари Харесай

Бивш американски конгресмен: Тачи и Харадинай са мафиоти

" Косовският президент Хашим Тачи и министър председателят на страната Рамуш Харадинай са мафиоти. Те не се интересуват от народа. Те се интересуват единствено от пари и от власт ". Това сподели някогашният американски конгресмен и дълготраен албански лобист в Съединени американски щати Джоузеф Диогарди, предава БГНЕС.

" Албанският хайлайф счита, че всичко може да се купи с пари ", сподели още Диогарди пред косовския портал " Инсайдър ". " Те се пробваха и мен да подкупят. Предложиха ми пари, с цел да могат по-късно да кажат, че имат и моята поддръжка. Аз обаче не одобрявам самопризнания от корумпирани водачи ", сподели още някогашният конгресмен.

Той упрекна президента на Косово Хашим Тачи, че употребявал средства от бюджета на страната за написването и промотирането на неговата автобиография. Диогарди заяви, че от държавния бюджет на Косово са изплатени 2.3 млн. евро на американската компания " Алисън бърд ", в която работи някогашният сенатор и лобист Робърт Доул. Диогарди и Том Лантос се смятат за най-големите албански лобисти и борци за независимостта на Косово. Диогарди от години управлява Американско-албанската лига във Вашингтон.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР