Косовски лидер в конферентния туризъм е финалист за BALKAN BUSINESS

...
Косовски лидер в конферентния туризъм е финалист за BALKAN BUSINESS
Коментари Харесай

BALKAN BUSINESS AWARDS 2022

Косовски водач в конферентния туризъм е финалист за BALKAN BUSINESS AWARDS 2022Церемонията е на 25 март в Прищина
Лидерът в конферентния туризъм в Косово – 5-звездният хотел Емералд в Прищина, е финалист за осмото издание на годишните награди BALKAN BUSINESS AWARDS 2022, което ще се организира на 25.03.2022 година столицата на република Косово – Прищина, оповестяват уредниците от организация за обществени връзки ВИП Комюникейшън.

Emerald е най-голямото независимо хотелско функционално пространство в Косово с функционална конфигурации на стаите.

Банкетен управител става информационен център за събития, основава и съгласуваност с другите отдели в хотела. Всеки подробност, от проектирането на оформлението на стаята до улеснението на техническите подредби, е добре оценен, с цел да се обезпечи безпроблемна интеграция и цялостно задоволство на клиентите.

Авангардната технология на хотела дава опция за обособени събития, проектирани в конферентни зали, които могат да бъдат за срещи с 1200 делегати.
Хотел Емералд разполага с 6 гъвкави зали за срещи, които са идеална конюнктура за частни срещи, конференции, коктейлни празненства, стартиране на артикули, сватби или всяко влиятелно събитие. В конферентните зали могат да се настанят от 12 до 800 души.

Хотелът се намира на основната автомагистрала сред Прищина и Скопие, единствено на 10 минути от центъра и на 15 минути от интернационалното летище в града. Емералд е неповторим място за настаняване, срещи и хранене, с три обособени ресторанта, СПА център и Спортния клуб.

Основните характерности на хотела са: 126 елегантни стаи за посетители със актуален фон, в това число Стандартни, Супериорни и Делукс стаи, една стая с достъп до хендикап. Хотелът разполага също с 15 просторни жилището, в това число Junior Suites, Superior Suites, Deluxe Suites, Executive Suite и президентски апартамент, всички оборудвани с LCD тв приемник с 60 разнообразни канала, мини бар и в
Ежедневна услуга за пране и химическо почистване на посетители.

Безплатен Wifi интернет достъп във всички области, с цел да сте свързани когато и да е.

Три ресторанта – The Top Restaurant, сервиращ Gourmet Food, Лоби ресторант, където се сервира изключителна закуска на шведска маса и Vera by the Pool ресторант, където всяка събота и неделя се предлага барбекю.

В The Lounge Bar and Gallery Bar в приземния етаж се сервират питиета, коктейли, закуски и торти, в това число най-хубавото еспресо в града.

Хотелът предлага 24-часов рум сървис, 24-часов бизнес център, 24-часова рецепция с стая за багаж, 1000 квадратни метра вътрешен плувен басейн, фитнес център, финиш сауна, био сауна, 3 водовъртежа и турска баня, салон за хубост, тай масаж, два външни плувни басейна с цялостно обслужване, бар, ресторант и тенис корт.

Най-мащабният бизнес конгрес на Балканите се провежда с партньорството на Посолството на Република Косово в България, Посолството на Република България в Прищина, Търговско-Промишлена Камара на Косово, Министерство на Индустрията и Търговията на Косово, Българска Търговско Промишлена Палата, Българо-Турска Търговско-индустриална Камара, Македонско-Българска Стопанска Камара, Българо-Македонска Търговска Камара, Бизнес Магазин Албания, Гръцко-руската комерсиална камара и други.



Материалът е от.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР