Екипът на ВИП Комюникейшън посети Косово в подготовка на церемонията

...
Екипът на ВИП Комюникейшън посети Косово в подготовка на церемонията
Коментари Харесай

БТПП отново е партньор на BALKAN BUSINESS AWARDS 2022

Екипът на ВИП Комюникейшън посети Косово в подготовка на церемонията на 25 март в Прищина
Председателят на БТПП Цветан Симеонов се срещна с у правляващите сътрудници на VIP Communication PR Agency – Патриция Кирилова и Дончо Георгиев във връзка проведеното от организацията осмо издание на „ BALKAN BUSINESS AWARDS 2022 “. Церемонията ще отличи водачите в бизнеса на полуострова на 25 март 2022 година в 5-звездния хотел „ Емералд “, Прищина – Косово.
По традиция и тази година Българската търговско-промишлена палата е сътрудник на събитието и подкрепя номинациите за влиятелните статуетки на Годишните награди за ‎значими бизнес достижения.


„ BALKAN BUSINESS AWARDS 2022 “ ще означи значимите достижения на фирмите, които старателно работят и способстват за развиването на стопанската система в България и на Балканите, като ползата към района е непрекъснат. Потвърждение за това са събитията, които PR Агенцията провежда и организира през последните години.
Преди срещата с ръководителя на БТПП екипът на ВИП Комюникейшън се срещна с сътрудниците на събитието в република Косово – Министерство на Индустрията и Търговията на Косово, Посолството на Република България в Прищина и Търговско-Промишлена Камара на Косово.

Предизвикателствата на Балканите са свързани с напъните за реализиране по-добри условия на труд, професионално обучение и привличане и задържане на вложения и работна ръка.
Каузата на тези награди е да сплоти промишленостите, огромните компании в българската стопанска система и на Балканите, с партньорството на Посолството на Република Косово в България, Посолството на Република България в Прищина, Търговско-Промишлена Камара на Косово, Министерство на Индустрията и Търговията на Косово, Българска Търговско Промишлена Палата, Българо-Турска Търговско-индустриална Камара, Македонско-Българска Стопанска Камара, Българо-Македонска Търговска Камара, Бизнес Магазин Албания, Гръцко-руската комерсиална камара и други.
Сред задачите, които си слагат уредниците, са отдаване на справедливо внимание на фирмите, които сполучливо работят, повишение репутацията на сектора посредством поощряване на значимите достижения на компаниите и производствата. Спечелването на влиятелния приз ще даде платформа за значимо показване, съответна социална връзка с вложители, клиенти и сътрудници, както и отразяване на триумфа.

По време на формалната гала ще бъдат отличени най-значимите достижения в бизнеса у нас, както и в Косово, Албания, Гърция, Северна Македония и Турция. Конкурсът ще отдаде нужното внимание на сполучливия бизнес, който даже в сложни интервали като международната здравна рецесия от последните две години, резервира своето стабилно развиване и показва европейски стандарт и разцвет.


Световният опит демонстрира и потвърждава, че сходни състезания подтикват и разпространяват сполучливите практики и дават тласък за развиване на бизнеса и стопанската система като цяло.

Тези награди дават също доста други изгоди за фирмите, в това число:

– нови вероятности за бизнеса и жанр на управление, рационализиране на тактиките и развиване в друг новаторски мащаб;
– относителен разбор на бизнеса с други високи достижения в региона и на интернационално ниво;
– ново измерение към маркетинговите инструменти;
– самопризнание за осъществените достижения от конкуренцията в индустрията;
– повишение известността на организацията и вложенията в образованието, с цел да помогне за привличането на най-способните експерти, новите финансови вложения в България и на Балканите.

Снимки ВИП Комюникейшън и БТПП

Материалът е от.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР