Косовската полиция е спряла и претърсила колата, в която е

...
Косовската полиция е спряла и претърсила колата, в която е
Коментари Харесай

Вучич: Косовски полицаи са спирали сина ми няколко пъти

Косовската полиция е спряла и претърсила колата, в която е бил Данило Вучич, наследник на президента на Сърбия Александър Вучич, до момента в който той бе в Грачаница (Косово) по случай Видовден, заяви Танюг, представено от Българска телеграфна агенция.

Данило Вучич е бил спрян на изхода от автомагистралата в село Труде, оповестява „ Коха Диторе “, до момента в който TV Дукаджини оповестява, че косовската полиция е принудила сина на президента на Сърбия да смъкна тениската си с надпис „ Да се предадеш не е алтернатива “, тъй като решили, че става дума за провокативни послания. „ Коха Диторе “ показва, че Данило Вучич е бил спрян в миг, когато е тръгвал за литургията в манастира Грачаница.

Сръбският президент Александър Вучич съобщи нощес, че „ така наречен косовски служители на реда “ три пъти са спирали и претърсвали колата, в която е бил синът му.

„ Поздравявам Албин Курти за неговата храброст. Курти не е толкоз самоуверен, когато е в моята компания, само че е, когато изпраща други да малтретират непознати деца. Просто го оставете да продължи. „ Да се предадеш не е алтернатива “ – някои биха се уплашили от това “, разяснява Вучич. Той добави, че един ден ще напише книга. Сръбският президент сподели, че помни добре всички тези неща, изключително тези, които се отнасят за Косово. „ Би било забавно за хората “, уточни той и добави, че мотото „ Да се предадеш не е алтернатива “ е за цялостен живот.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР