Косово е изправено пред многобройни предизвикателства, които пречат на изпълнението

...
Косово е изправено пред многобройни предизвикателства, които пречат на изпълнението
Коментари Харесай

Когато Сърбия купува ракети от Москва...

Косово е изправено пред многочислени провокации, които пречат на осъществяването на европейския дневен ред, съобщи министър председателят на страната Рамуш Харадинай. Той посочи, че чака Прищина и Белград, благодарение на европейските сътрудници, да стигнат до вярно решение, оповестява в. "Данас ".

Харадинай приказва пред публицисти и по други настоящи тематики. Трудно е да се плануват резултатите от изборите за Европейски парламент, означи Харадинай, само че изрази убеденост, че Косово и Сърбия, в съдействие със западните сътрудници, ще стигнат до мир, заяви РТК2.

Ако това с Брекзит завърши, надяваме се Европейски Съюз да се концентрира върху Балканите. В пряк контакт сме с Вашингтон за събитията при нас и нашите съседи и имам вяра, че близкото съдействие с нашите сътрудници във Вашингтон, Брюксел и Берлин ще има за резултат същинско решение за Косово и Сърбия, съобщи Харадинай.

Премиерът подсети, че Сърбия е купила ракетна система от Русия и укори Европейски Съюз, че мълчи за това.

Белград купи ракети, които служат за военни цели. Това коства пари на данъкоплатците, по този метод Сърбия открива работни места в Русия, сподели още министър председателят Харадинай.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР