Космосът най-вероятно ще се превърне в бойно поле при конфликт

...
Космосът най-вероятно ще се превърне в бойно поле при конфликт
Коментари Харесай

САЩ срещу Русия - задава се война в космоса!

Космосът най-вероятно ще се трансформира в полесражение при спор на Съединени американски щати с Китай и Русия. Това се споделя в нов отчет на американското военно разузнаване, представен от NBC.

В проучването се предизвестява, че Китай и Русия влагат в оръжия, които могат да се употребяват при офанзива против спътниците и активите на Съединени американски щати в космоса. Подчертава се, че Пекин и Москва се приготвят да употребяват космоса като полесражение, написа обстоятелства.бг.

През предишния месец Агенцията за военно разузнаване излезе с отчет за военните благоприятни условия на Китай. В него се предизвестява, че азиатската страна напредва в основаването на оръжия за въздържане на галактическите технологии на Вашингтон. Пекин може да заплаши американските спътници за връзки, разузнаване, GPS и ранно предизвестие при изстрелване на ракети.

В новото проучване на Агенцията за военно разузнаване, озаглавено " Предизвикателствата пред сигурността в космоса ", се отбелязва, че Китай и Русия са постигнали прогрес в галактическите технологии.

" Сега космосът е полесражение като земята, морето и въздуха ", акцентира представител на Пентагона и добавя, че космосът не може да бъде предпазен от офанзива.

През последните години американската войска от ден на ден разчита на галактически технологии.

Докато Китай показва антисателитна ракета и усъвършенства лазер, който може да нападна активите на Съединени американски щати в космоса, Русия към момента работи върху тези технологии, като съответно се концентрира върху енергийни оръжия.

Американски представители на защитата и разузнаването обаче твърдят, че нито Китай, нито Русия са надминали галактическите благоприятни условия на Съединени американски щати, само че те съществено влагат, с цел да настигнат Вашингтон.

Запитан дали Съединени американски щати са в галактическа гонка с Русия и Китай, военният източник отговори: " Ние несъмнено признаваме това като конкуренция ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР